ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα επίθεση του Σέλουκ στον Γκουαρδιόλα

Νέα επίθεση του Σέλουκ στον Γκουαρδιόλα

Ο Γκουαρδιόλα περιμένει συγγνώμη από τον Σέλουκ, όμως ο μάνατζερ του Γιαγιά Τουρέ με νέες δηλώσεις του επιτέθηκε ξανά στον Ισπανό τεχνικό, ξεκαθαρίζοντας πως θα λέει ότι θέλει, ενώ τον κατηγόρησε πως... την έχει δει βασιλιάς

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε δημόσια για την υπόθεση της περιθωριοποίησης του Γιαγιά Τουρέ, ξεκαθαρίζοντας πως περιμένει συγγνώμη από τον μάνατζέρ του, αλλά μάλλον θα περιμένει πολύ!

Ο Ντμίτρι Σέλουκ λοιπόν τοποθετήθηκε μετά τις δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού, στον οποίο όμως επιτέθηκε ξανά. "Ο Γκουαρδιόλα κερδίζει μερικά ματς και νομίζει πως είναι βασιλιάς", ανέφερε ο γνωστός μάνατζερ στο "Sky Sports News" και συνέχισε: "Μένω στη Ευρώπη, έτσι μπορώ να λέω ό,τι θέλω και ο Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να με σταματήσει. ΟΚ, θα του ζητήσω συγγνώμη μόνο όταν και αυτός ζητήσει συγγνώμη από τον Πελεγκρίνι για αυτά που του έκανε. Εάν είσαι τζέντλεμαν αυτά δεν συμβαίνουν".

Αυτό που έκανε φυσικά ο Γκουαρδιόλα στον Πελεγκρίνι να έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σίτι αρκετό καιρό πριν τελειώσει η σεζόν, να του... πάρει την δουλειά δηλαδή. Και ο Σέλουκ συνεχίζει: "Υπέγραψε νέο συμβόλαιο πέρσι ο Πελεγκρίνι και μετά τον έδιωξαν για τον Γκουαρδιόλα. Ο Πελεγκρίνι ήταν τζέντλεμαν. Επίσης, ο Γκουαρδιόλα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και στον Τζο Χαρτ. Δεν είναι σωστό να έρχεσαι στην Αγγλία και διώχνει Άγγλους παίκτες Όταν πηγαίνεις σε μία χώρα πρέπει να τη σέβεσαι, αυτήν την τους ανθρώπους της".

"Όταν ο Γιαγιά πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι μόνο να ονειρευτούν μπορούσαν το Champions League. Οι μεγαλύτεροι σταρ του ποδοσφαίρου δεν ήθελαν να πάνε στη Σίτι, αλλά ο Γιαγιά πήγε. Δεν ήταν μεγάλη ομάδα. Με τον Γιαγιά άρχισαν να νικούν, δύο πρωταθλήματα, κύπελλα και πέρσι ημιτελικά Champions League".

"Θέλω η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει τα πάντα, να νικήσει σε όλα τα ματς, διότι αυτό σημαίνει περισσότερα τρόπαια για τον Γιαγιά. Η Σίτι έχει σπουδαίους παίκτες, αλλά ο Γκουαρδιόλα θέλει νέο μέλλον για τον Χαρτ, τον Τουρέ και δεν θα είναι οι τελευταίοι".

"Σέβομαι προπονητές σαν τον Κλάουντιο Ρανιέρι, που πετυχαίνουν χωρίς να ξοδεύουν πολλά χρήματα για παίκτες".

Όταν ρωτήθηκε αν τελικά θα ζητήσει συγγνώμη, απάντησε με ερώτηση: "Για ποιο λόγο να απολογηθώ;"

Νέα επίθεση του Σέλουκ στον Γκουαρδιόλα

Το story

Να θυμίσουμε πως αφού ο Γκουαρδιόλα είχε αφήσει τον Γιαγιά Τουρέ εκτός λίστας του Champions League, ο Σέλουκ είχε δηλώσει: Εάν κατακτήσει το Champions League φέτος τότε θα ταξιδέψω στην Αγγλία και θα πω στην τηλεόραση ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Εάν όμως η Σίτι δεν κατακτήσει το Champions League τότε εύχομαι ο Πεπ να έχει τα @ρχ... να πει ότι είχε άδικο που ταπείνωσε έναν σπουδαίο παίκτη όπως ο Γιαγιά".

Τις νέες δηλώσεις του Σέλουκ έφερε η τοποθέτηση του Γκουαρδιόλα σε συνέντευξη τύπου: "Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να τον αφήσω εκτός Champions League. Πολύ δύσκολο επειδή γνωρίζω πως είναι πολύ καλό παιδί και καλός παίκτης. Όπως ήταν επίσης δύσκολο να αφήσω εκτός και τον Αλέις Γκαρσία. Όμως η λίστα είναι λίστα. Αλλά, απ' την ημέρα που ο μάνατζέρ του προχώρησε σ' αυτές τις δηλώσεις ο Γιαγιά έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Μόνο αν ο κύριος Ντμίτρι Σέλουκ βγει δημόσια και ζητήσει συγγνώμη απ' την Μάντσεστερ Σίτι, απ' τους συμπαίκτες του Τουρέ κι απ' τον προπονητή, θα επιστρέψει στην ομάδα και θα έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους υπόλοιπους να αγωνιστεί. Κι αυτό γιατί δεν ανέχομαι ως προπονητής κάθε φορά που ένας παίκτης δεν παίζει ο μάνατζέρ του να βγαίνει στα media και να μιλάει.

Ξέρω πόσο πολύ αγαπάει ο Ντμίτρι τον Γιαγιά Τουρέ. Αν τον αγαπάει πραγματικά ας το δείξει, βγαίνοντας και ζητώντας συγγνώμη. Δεν μπορώ να φανταστώ στην εποχή μου να έβγαινε κάποιος μάνατζερ και να καταφερόταν εναντίον του Γιόχαν Κρόιφ. Ίσως έτσι είναι η νέα εποχή. Όμως εγώ είμαι... παλαιών αρχών".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ