ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ναυάγησε του Οτζίτζα-Οφόε στην Κρασνοντάρ!

Kenny Tete, left, from Ajax and Vadis Odjidja Ofoe from Legia challenge for the ball during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Legia Warsaw and Ajax Amsterdam at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Kenny Tete, left, from Ajax and Vadis Odjidja Ofoe from Legia challenge for the ball during the Europa League round of 32 first leg soccer match between Legia Warsaw and Ajax Amsterdam at Stadion Wojska Polskiego in Warsaw, Poland, Thursday, Feb. 16, 2017. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP

Μια μεταγραφή που έμοιαζε "τελειωμένη" ήταν αυτή του Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε από τη Λέγκια στην Κρασνοντάρ, όμως ναυάγησε και ο παίκτης επιστρέφει στη Βαρσοβία!

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση μεταγραφής του Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε. Μόλις την Δευτέρα (3/7) διαβάσατε τον τρόπο που η Κρασνοντάρ κινήθηκε γρήγορα και συμφώνησε τόσο με την Λέγκια, όσο και με τον Βέλγο χαφ, αλλά και για τον ρόλο που έπαιξε ο Πολωνός μάνατζερ Μάριους Πιεκάρσκι.

Ο τελευταίος ήταν που μέσω Twitter έβαλε... φωτιά το απόγευμα της Τρίτης (4/7), ενημερώνοντας ότι η μεταγραφή ναυάγησε!

Θυμίζουμε ότι στην ρωσική ομάδα η αγορά του Οτζίτζα-Οφόε συνεπαγόταν σε αποζημίωση ύψους 4 εκατ. ευρώ στη Λέγκια και συμφωνία για απολαβές κοντά στα 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον παίκτη.

Όμως η μετακίνηση του Βέλγου μέσου από το πολωνικό στο ρωσικό πρωτάθλημα δεν θα πραγματοποιηθεί και ο Οτζίτζα-Οφόε επιστρέφει στην Βαρσοβία.

Ο παίκτης απασχόλησε μεταγραφικά τον Ολυμπιακό για δύο εβδομάδες, με την προσφορά των "ερυθρολεύκων" στην Λέγκια να είναι λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ.

Photo credits: (AP Photo/Czarek Sokolowski)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Εμενίκε
Γαλλικό σενάριο για Κεμέν
Έτσι "κέρδισε" τον Οφόε η Κρασνοντάρ
"Προς Κρασνοντάρ ο Οφόε"
Τελειώνει με Εμενίκε, "φουλάρει" για Καρσελά
Καμπιάσο: "Θα δούμε σε μερικές εβδομάδες εάν συνεχίσω ή σταματήσω"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ