ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ναϊνγκολάν: "Φοβόμουν για βόμβες στην Αμβέρσα"

Ναϊνγκολάν: "Φοβόμουν για βόμβες στην Αμβέρσα"

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν αποκάλυψε πως θα βρισκόταν και εκείνος στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την ώρα των τρομοκρατικών χτυπημάτων αν δεν είχε ένα ραντεβού με χορηγό και παραδέχτηκε πως φοβήθηκε για επίθεση στην Αμβέρσα όπου βρίσκεται.

Στην ανατριχιαστική αποκάλυψη πως θα μπορούσε να είναι και ο ίδιος μεταξύ των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες το πρωί της Τρίτης, προχώρησε ο Ρατζά Ναϊνγκολάν.

Ο Βέλγος διεθνής μέσος παραχώρησε συνέντευξή στην "Gazzetta dello Sport" όπου παραδέχτηκε πως λόγω ενός ραντεβού με χορηγό του έφτασε μία ημέρα νωρίτερα στο Βέλγιο, στην Αμβέρσα και όχι στις Βρυξέλλες, ενώ δήλωσε πως φοβόταν για χτύπημα και στην πόλη που βρίσκεται ο ίδιος.

"Είμαι καλά, ευτυχώς είμαι στην Αμβέρσα. Δεν έφτασα ποτέ στις Βρυξέλλες. Ήταν να πάω το πρώι της Τρίτης και τότε ξέσπασε χάος. Εδώ αναπνέεις φόβο, τα τηλέφωνα είναι εκτός λειτουργίας και οι μετακινήσεις είναι αδύνατες", δήλωσε αρχικά ο Βέλγος διεθνής μέσος της Ρόμα, ο οποίος στην ερώτηση "τι είναι αυτό που περνάει τώρα από το μυαλό του" απάντησε:

"Σκέφτομαι ότι αν δεν είχα μία υποχρέωση με τον χορηγό μου, θα μπορούσα να είμαι και εγώ στο αεροδρόμιο του Zaventem το πρωί της Τρίτης. Λόγω του event στο οποίο έπρεπε να πάρω μέρος έφτασα μία ημέρα νωρίτερα στο Βέλγιο, αλλά στην Αμβέρσα.

Διαφορετικά, θα είχα πάρει την πρωινή πτήση από Ρώμη και θα είχα προσγειωθεί απευθείας στις Βρυξέλλες. Το ραντεβού με την αποστολή ήταν προγραμματισμένο για τις 12, στο ξενοδοχείο που βρίσκεται μπροστά από το αεροδρόμιο. Αντίθετα, τα πάντα άλλαξαν, έγινε γνωστό πως αναβλήθηκε η απογευματινή προπόνηση και περιμένουμε νέες ανακοινώσεις".

Ναϊνγκολάν: "Φοβόμουν για βόμβες στην Αμβέρσα"

Όσο για την πρώτη του σκέψη στο άκουσμα της τρομοκρατικής επίθεσης, δήλωσε με ειλικρίνια: "Μετά τις εκρήξεις στο Zavedem είπα "τώρα θα ακολουθήσει και δεύτερη και τρίτη έκρηξη". Δεν έκανα λάθος.

Ο φόβος μου ήταν ότι θα μπορούσαν να χτυπήσουν και την Αμβέρσα. Είναι μία μεγάλη πόλη, η σημαντικότερη του Βελγίου μαζί με τις Βρυξέλλες, φοβόμουν ότι θα μπορούσε να είχε μπει στο στόχαστρο των τρομοκρατών.

Έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν στο αεροδρόμιο του Zavedem, γνωρίζω πολλά άτομα. Και ελπίζω να είναι όλοι καλά, επειδή εδώ δεν μπορείς να μιλήσεις με κανέναν. Δεν γνωρίζω καν τα ονόματα των θυμάτων".

Η εθνική Βελγίου είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει σε λίγες ημέρες την Πορτογαλία στο πλαίσιο διεθνούς φιλικού στις Βρυξέλλες και σε λίγους μήνες θα πάρει μέρος στην τελική φάση του Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, με τον μέσο της Ρόμα να υπογραμμίζει:

"Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να πάω μόνος μου στις Βρυξέλλες; Θα αναβληθεί το ματς με την Πορτογαλία; Θα γίνουν ματς του Euro 2016 με κλειστές πόρτες;

Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Αλλά θα ήθελα να μην υπήρχαν κίνδυνοι. Αν γίνουν αγώνες σε άδεια στάδια θα είναι κάτι το θλιβερό, δεν θα είναι το ίδιο. Δεν θα καταφέρναμε έτσι να στείλουμε ένα μήνυμα ειρήνης".

Ναϊνγκολάν: "Φοβόμουν για βόμβες στην Αμβέρσα"

"Τρόμος στις Βρυξέλλες. Θα σταματήσουν και το Euro;", είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Gazetta dello Sport", με την εφημερίδα να φιλοξενεί και τη συνέντευξη του Ρατζά Ναϊνγκολάν

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ