ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ναϊνγκολάν: "Από σήμερα για μένα υπάρχει μόνο η Ρόμα"

Belgium's Radja Nainggolan, left, vie for the ball with Wales' Joe Allen during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/Petr David Josek)
Belgium's Radja Nainggolan, left, vie for the ball with Wales' Joe Allen during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν είναι έξαλλος με τον προπονητή της εθνικής Βελγίου και αναφέρθηκε στους λόγους που θέλει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στη Ρόμα. Τι έγραψε αργότερα στο twitter ο διεθνής άσος.

Μτά την απόφαση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να αποκλείσει τον Ρατζά Ναϊνγκολάν από την αποστολή του Βελγίου για τα ματς με Γιβραλτάρ και Ελλάδα, υποστηρίζοντας πως δεν είναι στην καλύτερη φόρμα του, εκείνος φρόντισε να τονίσει πως για εκείνον υπάρχει πλέον μόνο η Ρόμα και όχι οι "κόκκινοι διάβολοι".

"Σταματώ, όλο αυτό δεν έχει νόημα. Ο Μαρτίνεθ καλεί τον Γιούρι Τίλεμανς, παγκίτη της Μονακό και όχι εμένα που έπαιξα πέρυσι 53 παιχνίδια σε μία από τις καλύτερες ιταλικές ομάδες. Έλεγε πως οι παίκτες που καλεί πρέπει να αγωνίζονται στα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα αλλά ο Βιτσέλ παίζει στην Κίνα και εντελώς ξαφνικά δεν έχει σημασία που παίζεις. Από σήμερα, για μένα υπάρχει μόνο η Ρόμα", τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Het Nieuwsblad".

Ο "Νίντζα" πρόσθεσε αναφορικά με την αιτία του αποκλεισμού του: "Ο ομοσπονδιακός τεχνικός με ενημέρωσε πως δεν με συμπεριέλαβε στη λίστα μόλις μία ώρα πριν την ανακοινώσει. Είπε ότι τον Ιούνιο, στα άλλα ματς των προκριματικών, του φαινόταν πως δεν ήμουν αρκετά συγκεντρωμένος με το Βέλγιο. Όταν άκουσα εκείνη τη φράση ήμουν έτοιμος να εκραγώ.

Όσο για την καθυστέρηση με την οποία υποτίθεται ότι εμφανίστηκα στη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Εσθονία, σε εμένα δεν είχε πει τίποτα αφού είχα αργήσει το πολύ ένα λεπτό. Περίμενα για 37 δευτερόλεπτα το ασανσέρ και έφτασα αργά αλλά συμβαίνει σε άλλους".

Θα πρέπει πάντως να περιμένουμε για την επισημοποίηση της αποχώρησής του, αφού μετά τη συνέντευξη που έδωσε, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter:" Εάν υπάρχει κάτι επίσημο θα το ακούσετε από μένα... είμαι απογοητευμένος. Δεν έχω αποφασίσει τίποτα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ