ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μυθική πρόταση στον Βενγκέρ από κινεζική ομάδα

Arsenal's manager Arsene Wenger waits for the kick-off of the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Arsenal's manager Arsene Wenger waits for the kick-off of the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy, Thursday, March 8, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", ομάδα της Κίνας έχει καταθέσει μυθική πρόταση στον Αρσέν Βενγκέρ, η οποία τον μετατρέπει στον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή παγκοσμίως!

Ο Αρσέν Βενγκέρ, ύστερα από 22 χρόνια, θα αποτελέσει παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ το προσεχές καλοκαίρι. Ο Αλσατός τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει απ' τους "κανονιέρηδες" και βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης πρόκλησης της καριέρας του.

Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, αρκετές ομάδες εξέφρασαν ενδιαφέρον για συνεργασία με τον 68χρονο προπονητή. Μεταξύ αυτών και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία του προσέφερε τη θέση του Διευθυντή Ποδοσφαίρου, στο πλευρό του Τόμας Τούχελ που αναμένεται να καθίσει στον πάγκο της γαλλικής ομάδας απ' τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mirror", ο Βενγκέρ έχει στα χέρια του και μία μυθική πρόταση από ομάδα της Κίνας. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο κινεζικός σύλλογος, ο οποίος δεν κατονομάζεται, έχει καταθέσει πρόταση που ξεπερνάει τα 27.000.000 ευρώ ετησίως στον Αλσατό προκειμένου να τον πείσει να κάνει το μεγάλο ταξίδι για την Άπω Ανατολή.

Σε περίπτωση που ο Βενγκέρ αποδεχθεί την πρόταση, τότε θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπομητής παγκοσμίως, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μαρσέλο Λίπι που λαμβάνει το προαναφερθέν ποσό ως Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κίνας.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ