ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπρούνο Φορναρόλι, το "κανόνι"!

MELBOURNE, AUSTRALIA - OCTOBER 25:  Bruno Fornaroli of City is congratulated by David Williams after scoring a goal during the round three A-League match between Melbourne City FC and the Central Coast Mariners at AAMI Park on October 25, 2015 in Melbourne, Australia.  (Photo by Quinn Rooney/Getty Images)
Φορναρόλι GETTY IMAGES

Θυμάστε τον Μπρούνο Φορναρόλι που πέρασε από τον Παναθηναϊκό και δεν ακούμπησε; Ο Ουρουγουανός βρήκε ομάδα με την οποία μετρά 17 γκολ σε τέσσερις μήνες (VIDEOS)!

Τον Ιούλιο του 2012 ο Παναθηναϊκός μετά από εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα απέκτησε τον Ουρουγουανό επιθετικό Μπρούνο Φορναρόλι από την Σαμπντόρια. Ο τότε 24άχρονος στράικερ δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά και μάλιστα σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος δεν βρήκε ούτε μία φορά δίχτυα!

Τον Σεπτέμβριο του 2013 και μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, ο Φορναρόλι έλυσε τη συνεργασία του με το "τριφύλλι" για να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Ντανούμπιο. Ακολούθησε ένας δανεισμός στην Φιγκερεϊρένσε για να κλείσει τον Οκτώβριο του 2015 στην Αυστραλία και την Μέλμπουρν Σίτι.

Κανείς δεν περίμενε τη συνέχεια. Ο Φορναρόλι είναι... κίλερ με 17 γκολ σε 19 συμμετοχές! Μάλιστα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετρά πέντε γκολ με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τους φιλάθλους της ομάδας.



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ