ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπρα ντε φερ Μίλαν-Παρί και στη μέση ο Ιμπραχίμοβιτς

epa04715249 Paris Saint Germain´s striker Zlatan Ibrahimovic gestures during his UEFA Champions League quarter final second leg soccer match against FC Barcelona played at Camp Nou stadium in Barcelona, northeastern Spain, on 21 April 2015.  EPA/ALEJANDRO GARCIA
epa04715249 Paris Saint Germain´s striker Zlatan Ibrahimovic gestures during his UEFA Champions League quarter final second leg soccer match against FC Barcelona played at Camp Nou stadium in Barcelona, northeastern Spain, on 21 April 2015. EPA/ALEJANDRO GARCIA EPA

Η Μίλαν θέλει σαν τρελή την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς όμως η Παρί δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει τόσο εύκολα. Διαβάστε για τη θέση του γαλλικού συλλόγου, την κίνηση-κλειδί του Ραϊόλα και την τοποθέτηση του Σουηδού σούπερ σταρ.

Μετά τον Τζάκσον Μαρτίνες που φαίνεται να έχει βγάλει ήδη τα εισιτήρια για το Μίλανο ( επιβεβαίωσε τη συμφωνία με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Πόρτο ) η Μίλαν έχει βάλει πλέον στο στόχαστρό της τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει ήδη τα χέρια μαζί του για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 7.000.000 ευρώ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φρόντισε πάντως να σταματήσει την... φρενίτιδα ενθουσιασμού που επικρατεί στους τιφόζι των "ροσονέρι" καθώς ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί τόνισε με δηλώσεις του πως η επιθυμία της ομάδας του είναι να κρατήσει το μεγάλο αστέρι της και τη νέα σεζόν.

"Δεν υπήρχε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Η Παρί θέλει να κρατήσει τον Ιμπραχίμοβιτς και ο Σουηδός θέλει να παραμείνει", δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα "Le Parisien", αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί πως αν η ομάδα του δεν ικανοποιηθεί οικονομικά από τους Μιλανέζους δεν πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του "Ίμπρα".

Μπρα ντε φερ Μίλαν-Παρί και στη μέση ο Ιμπραχίμοβιτς

Θα επιστρέψει στη Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από το San Siro;

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η εβδομάδα που έρχεται θα είναι καθοριστική για την υπόθεση καθώς αναμένεται στο Κατάρ ο Μίνο Ραϊόλα για να συναντηθεί με τον πρόεδρο των Παριζιάνων και να του ζητήσει να αφήσει τον παίκτη να φύγει, με τη Μίλαν από την πλευρά της να είναι διατεθειμένη πέρα από ένα συμβολικό ποσό (λήγει το συμβόλαιο του Ιμπραχίμοβιτς με την Παρί το καλοκαίρι του 2016) να παραχωρήσει και τον Αντίλ Ραμί.

Ποια είναι η άποψη του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για όλα αυτά; "Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό όσον αφορά στις φήμες που με πηγαίνουν στη Μίλαν. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο με την Παρί και θέλω να το σεβαστώ. Δεν πιστεύω ότι θα φύγω, έχουμε κατακτήσει τα πάντα.

Δεν μπορώ να καταλάβω από πού βγαίνουν αυτές οι φήμες. Από τότε που άφησα τη Μίλαν έχω μιλήσει με τον Γκαλιάνι αλλό αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πάντως τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο... Για μένα δεν είναι σημαντικό να παίζω στο Champions League αλλά να παίζω σε έναν σύλλογο που να μου αρέσει.

Αυτή τη στιγμή παίζω σε έναν σύλλογο που μου αρέσει. Και επιπλέον παίζω και στο Champions League".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ