ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπόζοβιτς: "Εύχομαι να μην συναντήσουμε τον Ολυμπιακό"

Μπόζοβιτς: "Εύχομαι να μην συναντήσουμε τον Ολυμπιακό"
Φουστέρ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Μιόντραγκ Μπόζοβιτς, εξέφρασε την ελπίδα του να μην κληρωθεί η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League.

Σωματεία - αδέρφια χαρακτήρισε τον Ερυθρό Αστέρα με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της σέρβικης ομάδας, Μιόντραγκ Μπόζοβιτς, ο οποίος μίλησε για την "τρομερή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα" που υπάρχει ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Αναλυτικά όσα είπε: "Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ευχαριστώ στον Ολυμπιακό που ήρθε και που κάναμε αυτό το όμορφο παιχνίδι. Είναι δύο σωματεία αδέρφια, τα οποία έχουν τρομερή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι να μην τους συναντήσουμε στα προκριματικά του Champions League. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα μας. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, αρκετά γκολ και παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς που είχαμε, αποδώσαμε καλά.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη που μου δείχνει, αυτό με γεμίζει νέες υποχρεώσεις. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις για το καινούριο συμβόλαιο. Είδα κάποια πράγματα από το σημερινό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε όμως καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις, ανεξαρτήτως αν είναι αυτοί που έχουμε ή αν θα πάρουμε άλλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα γκολ του φιλικού Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός »
Η σκοτεινή είσοδος και η αποθέωση στο "Μαρακανά"
Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα τραγουδούν: "Είσαι στο μυαλό..."
Πάντα αΧώριστοι Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός, 2-2 στο "Μαρακανά"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ