ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουφόν: "Τα έκανα ομελέτα"

Μπουφόν: "Τα έκανα ομελέτα"

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν ανέλαβε την ευθύνη για την γκάφα που έκανε στο γκολ του Βιτόλο τονίζοντας ότι είχε αλλού το μυαλό του.

Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες όλων των εποχών και χαίρει της εκτίμησης όλων στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είχε μία άτυχη στιγμή στο ματς με την Ισπανία, αλλά αμέσως μετά ανέλαβε τις ευθύνες του.

Στο 55' ο πορτιέρε της Γιουβέντους βγήκε από την περιοχή για να διώξει με τα πόδια, αλλά δεν βρήκε την μπάλα, έτσι ο Βιτόλο πέτυχε ένα εύκολο γκολ.

Τι είπε για τη φάση ο Μπουφόν; "Η αλήθεια είναι ότι αυτό που με πρόδωσε και έκανα το λάθος, είναι ότι είχα πολλά πράγματα στο μυαλό μου. Είχα πολλές ιδέες πώς να αντιδράσω. Σκεφτόμουν το ένα, μετά το άλλο και στο τέλος τα έκανα... ομελέτα.

Το σημαντικό ήταν πως αντιδράσαμε, η προσπάθεια των συμπαικτών μου ήταν αξιέπαινη, γιατί μετά το γκολ βρήκαμε την κατάλληλη σωματική και ψυχική δύναμη, αν επιστρέψουμε σε ένα παιχνίδι, κάτι που έμοιαζε αδύνατο για τον τρόπο που είχε ξεκινήσει. Θα μας χρησιμεύσει ως παράδειγμα αυτό το παιχνίδι, γιατί την πρώτη ώρα ήμασταν δειλοί, αλλά μετά το μειονέκτημα στο σκορ, δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε εμείς παιχνίδι και μπορούμε να ξεκινήσουμε από εδώ για το Μουντιάλ που είναι σε ενάμισι χρόνο" ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ