ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουφόν: "Μόνο Ντε Χέα-Νόιερ καλύτεροι από τον Χαρτ"

Μπουφόν: "Μόνο Ντε Χέα-Νόιερ καλύτεροι από τον Χαρτ"

Ο Τζο Χαρτ είναι "στον άερα" όσον αφορά στην παρουσία του στην Μάντσεστερ Σίτι και ο Τζανλουίτζι Μπουφόν θέλησε να εκφράσει την άμεριστη στήριξή του στον Άγγλο γκολκίπερ.

Τόσο στην 1η αγωνιστική της Premier League όσο και στο πρώτο φετινό ματς της Μάντσεστερ Σίτι στην Ευρώπη (για τα πλέι οφ του Champions League) ο Πεπ Γκουαρδιόλα εμπιστεύτηκε τον Βίλι Καμπαγέρο κάτω από τα γκολπόστ και ο Τζο Χαρτ φέρεται υποψήφιος προς αποχώρηση, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις των "πολιτών" με την Μπαρτσελόνα για να αποκτήσουν στη θέση του τον Κλαούντιο Μπράβο.

Κατά την άποψη ωστόσο του Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο Άγγλος τερματοφύλακας έχει όλα τα φόντα να επιστρέψει δριμύτερος και να ξαναπάρει τη φανέλα με το Νο 1, με τον πορτιέρε της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας να στάζει μέλι για την αξία και τον χαρακτήρα του συναδέλφου του.

"Ο Χαρτ έχει ξαναβρεθεί και στο παρελθόν σε αυτή τη θέση, βγήκε από την ενδεκάδα πριν δύο-τρεις σεζόν και έπειτα όταν επέστρεψε έπαιξε κάποιο από το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του.

Ξέρουμε ότι έχει την ικανότητα αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι έχει χαρακτήρα, και αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες ικανότητες που μπορεί να έχεις ένας τερματοφύλακας", τόνισε ο Μπουφόν με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Goal.com" και πρόσθεσε:

"Έχει σταθερότητα και τα τελευταία 5-6 χρόνια έχει αποδείξει πως είναι μεταξύ των κορυφαίων γκολκίπερ στον κόσμο. Οι Ντε Χέα και Νόιερ είναι οι δύο τερματοφύλακες που ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή, μετά από εκείνους δεν υπάρχει κάποιος που να βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από τον Χαρτ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ