ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουφόν: "Κiller ο Κριστιάνο, πιο ολοκληρωμένος ο Μέσι"

Juventus goalkeeper Gigi Buffon walks on the pitch after Lazio's Ciro Immobile scored the second goal during the Italian Super Cup final match between Lazio and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus goalkeeper Gigi Buffon walks on the pitch after Lazio's Ciro Immobile scored the second goal during the Italian Super Cup final match between Lazio and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

H εθνική Ιταλίας αντιμετωπίζει την Αργεντινή σε φιλικό αγώνα στο Μάντσεστερ, με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να συγκρίνει τον Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν πήρε θέση στο μεγάλο δίλημμα για το ποιος είναι καλύτερος μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Ο 40χρνος τερματοφύλακας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή, ρωτήθηκε για το ποιος πιστεύει ότι είναι καλύτερος μεταξύ των δύο σούπερ σταρ.

"Είμαι πολύ προσεκτικός όταν απαντάω σε αυτήν την ερώτηση, γιατί και οι δύο είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί παίκτες. Ο Μέσι είναι πιο ολοκληρωμένος. Μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για την επίτευξη τέρματος. Απεναντίας, ο Κριστιάνο είναι διαφορετικός. Περιορίζεται σε έναν συγκεκριμένο χώρο μέσα στην περιοχή. Αυτό ίσως οφείλεται και στην ηλικία του, καθώς είναι λογικό σε κάποιες περιπτώσεις να μην τρέχει πολύ για να κρατάει δυνάμεις. Σίγουρα, όμως, είναι εκτελεστής μέσα στην περιοχή", ήταν τα λόγια του διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος θα τεθεί αντίπαλος με τον Ρονάλντο για τη φάση των "8" του Champions League.

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ