ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουφόν: "Είναι διασκεδαστικό όταν σου ετοιμάζουν την... κηδεία"

Μπουφόν: "Είναι διασκεδαστικό όταν σου ετοιμάζουν την... κηδεία"

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν παρέλαβε το βραβείο "Golden Foot" και βρήκε μια καλή ευκαιρία για να απαντήσει στους επικριτές του, που τον θεωρούν τελειωμένο στα 38 του χρόνια.

Πριν μια εβδομάδα, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν αναδείχθηκε νικητής του βραβείου "Golden Foot" για το 2016 και έγινε ο τέταρτος παίκτης της Γιουβέντους που κατακτά τη συγκεκριμένη διάκριση.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας νίκησε στην ψηφοφορία τους υπόλοιπους εννέα υποψηφίους, μεταξύ των οποίων οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Έντινσον Καβάνι και Τιάγκο Σίλβα, παίρνοντας... εκδίκηση για την απουσία του από την περσινή λίστα.

Η απονομή του βραβείου έγινε στο Πριγκιπάτο του Μονακό από τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, ενώ ο Μπουφόν, όπως και οι προηγούμενοι νικητές, άφησε το αποτύπωμά του σε μία ειδική πλακέτα.

"Είναι διασκεδαστικό όταν σου ετοιμάζουν την... κηδεία, αλλά εσύ τους αποδεικνύεις ότι κάνουν λάθος. Δε με πειράζει όμως. Για να συνεχίσω, ξέρω ότι πρέπει να δέχομαι και επαίνους, αλλά και κριτικές. Ζω γι' αυτό, για να τραβάω τα σχόλια", είπε ο Μπουφόν, ο οποίος ρωτήθηκε για το μέλλον του:

"Θα ήθελα να σταματήσω μετά το Μουντιάλ του 2018. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή, πιστεύω ότι η προσαρμογή μου στη ζωή μετά το ποδόσφαιρο θα είναι ομαλή. Τώρα, όμως, δεν σκέφτομαι την αποχώρησή μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ