ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπούσι: "Οι Αλβανοί θέλουν να κερδίζει η Ελλάδα"

Μπούσι: "Οι Αλβανοί θέλουν να κερδίζει η Ελλάδα"

Στην εκπομπή «Για μια μπάλα ζούμε», με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη στον Sport24 Radio 103,3 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Αλβανίας, Άλμπαν Μπούσι.

Ο τεχνικός διευθυντής της Αλβανίας, Άλμπαν Μπούσι, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Για μια μπάλα ζούμε», με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την πρόκριση της Αλβανίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: « Δεν το περιμέναμε, καθώς ήμασταν σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, με μεγάλες ομάδες. Κοιτούσαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δίναμε το 200% στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη και αυτό ήταν η μεγάλη επιτυχία για εμάς».

Για το που οφείλεται η πρόκριση: « Έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο στην Αλβανία, αλλά το 70% των παικτών που ήταν στην εθνική έπαιζαν εκτός της χώρα. Το ποδόσφαιρο στη χώρα δεν έχει τις υποδομές που πρέπει. Εγώπρέπει να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας και το επιτελείο του, όπως και τον κόσμο που μας στήριξε και μας έδωσε πολύτιμη βοήθεια, καθώς πέντε με έξι χιλιάδες ήταν σε κάθε αγώνα».

Για τους Λίλα και Κάτσε: « Είναι μεγάλοι παίκτες και έχουν συνεισφορά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Το σημαντικό για την ομάδα ήταν ότι όποιος έπαιζε έδινε το 100%. Ο Κάτσε έχει ταλέντο και μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης».

Για την πορεία της εθνικής Ελλάδας: « Δεν μπορούσα να δω τα παιχνίδια, αλλά έβλεπα τα αποτελέσματα, ότι χάνατε συνέχεια, και δεν μπορούσα να το καταλάβω. Εμείς θέλουμε να κερδίζει η Ελλάδα, διότι πολλοί Αλβανοί εργάζονται στη χώρα σας. Πάντως στο μέλλον θα τα πάτε καλύτερα, διότι έχετε μεγάλους παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό».

Για τον πανηγυρισμό του Λίλα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: « Δεν το κάνει μόνο ο Λίλα, αλλά και άλλοι παίκτες που παίζουν στην Ιταλία και την Ελβετία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται θέμα μόνο στην Ελλάδα. Δεν είναι κάτι κακό, ούτε κάτι κόντρα στην Ελλάδα, απλά έτσι πανηγυρίζει και το είχε κάνει και πέρσι όταν με την Πάρμα σκόραρε κόντρα στην Ίντερ».

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ