ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπολτ: "Θα ήθελα να είμαι σαν τον Ζλάταν"

Μπολτ: "Θα ήθελα να είμαι σαν τον Ζλάταν"

Ο Γιουσέιν Μπολτ εξήγησε γιατί θα ήθελε να είναι σαν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εάν έπαιζε επαγγελματικά ποδόσφαιρο και θυμήθηκε τη στιγμή που καθυστέρησε για 10 λεπτά πτήση, ώστε να δει το ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος "προσγειώθηκε" στο Λος Άντζελες την Παρασκευή (30/3) και γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες φίλους των LA Galaxy, υπέδειξε ο Γιουσέιν Μπολτ ως τον ποδοσφαιριστή που θα ήθελε να μοιάσει.

"Έπαιζα ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, στις αυλές, στο δρόμο με ο,τι βρίσκαμε - πορτοκάλια, κουτάκια αναψυκτικών - γιατί δεν είχαμε μπάλες, έπρεπε να δουλέψουμε με ο,τι είχαμε. Θα ήθελα να είμαι όπως ο Ζλάταν, ξέρεις τι εννοώ; Πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα κι έτσι είμαι κι εγώ".

Ο Τζαμαϊκανός θυμήθηκε τη στιγμή που καθυστέρησε για δέκα λεπτά πτήση του, προκειμένου να δει το τέλος του ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι:

"Το ματς που θυμάμαι πιο πολύ ακόμη είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι το 2009, όταν ο Όουεν σκόραρε το τελευταίο γκολ στις καθυστερήσεις. Ήμουν κατά την επιβίβαση στο αεροδρόμιο και είπα: Παιδιά, ακούστε με. Δεν θα φύγω, ώσπου να τελειώσει το ματς. Καθυστέρησα την πτήση για δέκα λεπτά".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ