ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπιφουμά, η απειλή για τον Ολυμπιακό

Μπιφουμά, η απειλή για τον Ολυμπιακό

Ο Σεχ Ντιαμπατέ επέστρεψε στην Γαλλία, όμως ο Τιεβί Μπιφουμά έπιασε ήδη δουλειά και θα είναι η κύρια απειλή για την άμυνα του Ολυμπιακού μαζί με τον Ουεμπό στα ματς με την Οσμάνλισπορ για το Europa League

Η Οσμάνλισπορ στις αρχές Ιανουαρίου έδωσε δανεικό τον Σεχ Ντιαμπατέ στη Μετς, έτσι έπρεπε να κινηθεί για απόκτηση επιθετικού.

Ο 28άχρονος επιθετικός από το Μάλι επέστρεψε στη Γαλλία (ήταν από το 2009 στη Μπορντό), ήδη όμως βρέθηκε ο αντικαταστάτης στο πρόσωπο του Τιεβί Μπιφουμά.

Πρόκειται για 24άχρονο επιθετικό από το Κονγκό, ο οποίος μάλιστα αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τη Μπαστιά και υπέγραψε το βράδυ της Τρίτης (17/1) συμβόλαιο 3.5 ετών.

Έπιασε ήδη δουλειά, κάνοντας σήμερα (Τετάρτη, 18/1) την πρώτη του προπόνηση, ενώ υπολογίζεται πως κόστισε μόλις 500.000 ευρώ.

Από το 2010 μέχρι το 2016 ανήκε στην Εσπανιόλ, αλλά απογοήτευσε τους πάντες, καθώς υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες για αυτόν, ενώ έπαιξε ως δανεικός σε Λας Πάλμας, Γουέστ Μπρομ, Αλμερία, Γρανάδα και Ρεμς.

Το προηγούμενο καλοκαίρι πήγε ως ελεύθερος στη Μπαστιά, ενώ στην Οσμάνλισπορ ελπίζουν πως μαζί με τον Πιέρ Ουεμπό θα συνθέσουν ένα δυναμικό δίδυμο στην επίθεση.

Αυτή ήταν η πρώτη χειμερινή μεταγραφή της Οσμάνλισπορ, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στις 16 και 23 Φεβρουαρίου για τους "32" του Europa League.

Μπιφουμά, η απειλή για τον Ολυμπιακό
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ