ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ: "Πεινάω... για να παίξω"

Μπεργκ: "Πεινάω... για να παίξω"

Ο Μάρκους Μπεργκ... δεν μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γκουιντέτι στην Εθνική Σουηδίας και εξήγησε γιατί δεν έχει καθαρό μυαλό για να πετύχει γκολ στις ευκαιρίες του.

Η συνεργασία των... ανταγωνιστών Μάρκους Μπεργκ και Τζον Γκουιντέτι στην επίθεση της Σουηδίας στην ήττα με 2-1 από την Τουρκία, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στον σουηδικό Τύπο. Κατά τη γενική παραδοχή των ΜΜΕ της χώρας, ο Γκουιντέτι ήταν πιο δραστήριος, αλλά ο Μπεργκ παρέμεινε μέχρι τέλους στον αγωνιστικό χώρο από τον Έρικ Χάμρεν.

Στην προπόνηση της Κυριακής (2/3), ο Μπεργκ ρωτήθηκε για τη συνύπαρξη του με τον Γκουιντέτι και επί της ουσίας, την προσπέρασε σχολιάζοντας την προσωπική του απόδοση. Εξήγησε, δε, για ποιο λόγο δεν έχει τόσο καλά τελειώματα στην Εθνική ομάδα...

"Έχει γίνει πολύ κουβέντα για αυτό. Έπαιξα μέχρι το τέλος και είμαι χαρούμενος με αυτά που έκανα στο γήπεδο. Δεν τίθεται θέμα ότι θα ήθελα να είχα σκοράρει. Αυτός είναι ο ρόλος που έχω. Ξοδεύω πολλή ενέργεια για να ανταποκριθώ και στο pressing των αμυντικών και δεν έχω πάντα καθαρό μυαλό, όταν έρχομαι σε θέση για γκολ. Είναι ένας τομέας που τον δουλεύω για να βρω ισορροπία στη διάρκεια ενός παιχνιδιού" ανέφερε ο στράικερ του Παναθηναϊκού.

Κατόπιν, συμπλήρωσε ότι ακολουθεί τις οδηγίες του Χάμρεν: "Νομίζω ότι πήγε καλά. Σίγουρα θα ήθελα να είχα σκοράρει. Είχα δύο ευκαιρίες. Επιθετικά, νομίζω ότι είμαι δημιουργικός και κάνω όσα πρέπει. Κάνω τη δουλειά που μου αναθέτει ο προπονητής μου. Οπότε, αισθάνομαι ικανοποιημένος".

Καταλήγοντας, ο Μπεργκ μίλησε για το φιλικό της Τρίτης (29/3) με την Τσεχία και εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί: "Θέλω να παίξω. Πεινάω... για να παίξω και νιώθω ότι βρίσκεται σε φόρμα. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο και θέλουμε τη νίκη, για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ