ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπενίτες: "Έχω μάθει στην πίεση από την Ελλάδα"

Μπενίτες: "Έχω μάθει στην πίεση από την Ελλάδα"

Ο Χόρχε Μπενίτες υποσχέθηκε πολλά γκολ με την Κρους Ασούλ, υποστηρίζοντας πως έχει συνηθίσει στην πίεση από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Η επόμενη σεζόν θα βρει τον Παραγουανό επιθετικό, Χόρχε Μπενίτες, στο Μεξικό αγωνιζόμενος στην Κρους Ασούλ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής της "μάκινα" υποσχέθηκε... γκολ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Θέλω να βάλω γκολ, έχω βάλει γκολ παντού, νομίζω ότι το γκολ δεν είναι πρόβλημα. Εάν μου δίνουν τις πάσες, πάντα ψάχνω τον τρόπο να δημιουργήσω ευκαιρίες για να σκοράρω. Σε όλα τα ματς που έπαιξα, είχα ευκαιρίες για γκολ. Μερικές φορές δεν μπορώ να σκοράρω, αλλά δίνω πάσα σε κάποιον συμπαίκτη μου να το κάνει.

Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Παίζω για να δώσω χαρά στον κόσμο, στους οπαδούς, γιατί πιστεύει ότι η Κρους Ασούλ έχει κοινό παθιασμένο. Δεν αισθάνομαι πίεση, πάντα προσπαθώ να διασκεδάσω αυτό που κάνω. Η πίεση δεν με τρομάζει, την έζησα στην Ελλάδα. Εκεί σου πετούν πράγματα από την εξέδρα και περνούν από δίπλα σου", υποστήριξε ο Χόρχε Μπενίτες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ