ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπενίτες: "Απέρριψα το Champions League για την Κρους Ασούλ, αλλά..."

Μπενίτες: "Απέρριψα το Champions League για την Κρους Ασούλ, αλλά..."

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Κρους Ασούλ, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ο Χόρχε Μπενίτες μετρά μόνο 163 λεπτά σε 5 συμμετοχές κι εξέφρασε τον εύλογο προβληματισμό του.

Μπορεί σ' εθνικό επίπεδο ν' άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Παραγουάης, Ραμόν Άνχελ Ντίας, αλλά σε συλλογικό επίπεδο ο Χόρχε Μπενίτες βλέπει τις επιδόσεις του εξαιρετικά πτωχές.

Από τη στιγμή που δε βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ο "Κονέχο" δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Κρους Ασούλ για έξι μήνες, χωρίς προοπτική αγοράς (σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους).

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο "ρόδινα", όσο ενδεχομένως φανταζόταν. Από τις 28 Αυγούστου, όταν κι ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τη "Μάκινα", μετρά 163 λεπτά σε 5 συμμετοχές. Κόντρα στη Λεόν πέρασε αλλαγή στο 60ό λεπτό, στη Χαγουάρες στο 63ο λεπτό, απέναντι στην Τιχουάνα ξεκίνησε βασικός αλλά αποχώρησε στο 53ο λεπτό, με την Κερέταρο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61ο λεπτό, ενώ με την Κλουμπ Αμέρικα στο 66ο αντίστοιχα.

Εν ολίγοις, σε ένα μόνο εκ των πέντε, ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα. " Είμαι απογοητευμένος γιατί απέρριψα το Champions League για να έρθω σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Κρους Ασούλ. Μου λείπει η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη (από την ομάδα). Από τη στιγμή που ήρθα, δεν έχω τα λεπτά συμμετοχής που ήθελα. Στις άλλες ομάδες που είχα αυτά τα λεπτά συμμετοχής, σε πέντε ματς απέδειξα τι μπορούσα να κάνω", δήλωσε στη μεξικάνικη εφημερίδα "Record", ο Χόρχε "Κονέχο" Μπενίτες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ