ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπελάδες με "ροζ" φωτογραφίες για Ελαμπντελαουί

England's Wayne Rooney, left, clashes with Norway's Omar Elabdellaoui during the international friendly soccer match between England and Norway at Wembley Stadium in London, Wednesday, Sept. 3, 2014. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
England's Wayne Rooney, left, clashes with Norway's Omar Elabdellaoui during the international friendly soccer match between England and Norway at Wembley Stadium in London, Wednesday, Sept. 3, 2014. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Άσχημα είναι τα νέα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς νεαρή κοπέλα μίλησε στη Sun, αναφέροντας ότι δεχόταν "ροζ" φωτογραφίες και μηνύματα απ' τον ποδοσφαιριστή της Χαλ.

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μιας και δημοσίευμα της Sun αναφέρει ότι νεαρή κοπέλα τον κατήγγειλε για "ροζ" φωτογραφίες και... πονηρά μηνύματα.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η νεαρή κοπέλα έλαβε ερωτικού περιεχομένου μηνύματα και φωτογραφίες απ' τον ποδοσφαιριστή της Χαλ. Μάλιστα, όλα αυτά συνέβησαν όσο ο 25χρονος ήταν στο ξενοδοχείο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της εθνικής Νορβηγίας.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Ομάρ είναι παντρεμένος απ' το 2015 κι αυτό κάνει δυσκολότερη τη θέση του, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα λόγια της νεαρής κοπέλας. Πάντως, εκείνη φαίνεται να έχει προσβληθεί απ' το εν λόγω γεγονός.

"Μου έλεγε πως η πόλη της Χαλ δεν είναι τόσο όμορφη, αλλά ότι εκείνος είναι και ότι βρίσκεται εκεί. Επίσης, μου είπε να πάω στο ξενοδοχείο του, χωρίς να γίνω αντιληπτή και πως τον έκανα να μην σκέφτεται τους κανόνες.

Ήταν υπερόπτης, καυχιόταν μονίμως για το ότι παίζει στην Premier League. Δεν περίμενα να λάβω προσωπικές φωτογραφίες από το λογαριασμό του στο Snapchat. Ένιωσα αηδία γι' αυτόν...".

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ