ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπατιστούτα: "Ελπίζω η Ιταλία να μην κερδίσει τίποτα..."

Μπατιστούτα: "Ελπίζω η Ιταλία να μην κερδίσει τίποτα..."

Ο θρυλικός Αργεντίνος στράικερ Γκαμπιρέλ Μπατιστούτα αποκάλυψε το γιατρικό προκειμένου να σταματήσουν τα σκάνδαλα στην Ιταλία: να μην έχει επιτυχίες η εθνική ομάδα της χώρας στα επόμενα χρόνια! Τι είπε για Φιορεντίνα & Ρόμα.

"Ελπίζω ότι η Ιταλία δεν θα κερδίσει τίποτα τα επόμενα χρόνια έτσι ώστε να επιλύσει αυτά τα προβλήματα επειδή κάθε φορά που υπάρχει ένα πρόβλημα κατακτάει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο και ξεχνιούνται όλα αυτά τα σκάνδαλα και προχωράει εμπρός.

Είναι ένας τροχός που δεν σταματάει ποτέ", δήλωσε ο Μπατιστούτα με αφορμή τα σκάνδαλα που ανά καιρούς συγκλονίζουν την ποδοσφαιρική Ιταλία, και πρόσθεσε:

"Από τότε που ήρθα στην Ιταλία υπήρχαν πάντα τα ίδια ζητήματα. Ελπίζω να μπορέσουν να τα επιλύσουν για τους οπαδούς κυρίως επειδή εκείνοι είναι που πληρώνουν το εισιτήριο και πιστεύουν ότι πηγαίνουν να δουν ένα θέαμα και μερικές φορές δεν είναι έτσι τα πράγματα. Στενοχωριέμαι για αυτούς".

Φυσικα, ο "Μπατιγκόλ" δεν θα μπορούσε να μην κάνει ξεχωριστή αναφορά στην αγαπημένη του Φιορεντίνα, σχολιάζοντας την περσινή της σεζόν αλλά και τους Βιτσέντσο Μοντέλα και Πάουλο Σόουζα.

Μπατιστούτα: "Ελπίζω η Ιταλία να μην κερδίσει τίποτα..."

"Παρακολούθησα τη Φιορεντίνα στο περασμένο πρωτάθλημα, τα πήγε καλά αλλά στο τέλος μείναμε από καύσιμα. Μπορεί να συμβεί. Δυσαρεστήθηκα από την απόλυση του Μοντέλα επειδή τα πήγαινε καλά όμως οι προπονητές πρέπει να είναι έτοιμοι για τα πάντα. Άντεξε πάρα πολύ, αυτές τις εποχές ένας προπονητής στο ποδόσφαιρο δεν αντέχει τόσο πολύ.

Τον Πάουλο Σόουζα δεν τον έχω δει ποτέ ως προπονητή, τον θυμάμαι ως παίκτη. Ο Σαλάχ μου άρεσε στο ξεκίνημά του στη Φιορεντίνα, έπειτα έπεσε λίγο. Είναι πάντως ωραίος παίκτης".

Όσον αφορά στη Ρόμα, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε το μοναδικό του πρωτάθλημα στη Serie A (2001), είπε: "Πιστεύω ότι μπορεί να χρειάζεται ένας σπουδαίος επιθετικός για να γεφυρώσει τη διαφορά της με τη Γιουβέντους και λίγο μυαλό που κατά τη γνώμη μου λείπει. Παρακολουθώ το Copa America αλλά δεν ξέρω ποιος θα νικήσει. Βλέπουμε πάντως ωραίο ποδόσφαιρο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ