ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάσλερ για Μπουφόν: "Πρέπει να σταματήσει!"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÐÏÕÖÏÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÐÏÕÖÏÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο παλαίμαχος άσος της Βέρντερ και της Μπάγερν, Μάριο Μπάσλερ, μόνο επιεικής δεν ήταν στην κριτική του για τον Μπουφόν μετά το ματς με την Τότεναμ και είπε πως ο Ιταλός γκολκίπερ πρέπει να σταματήσει.

Ο 40χρονος, Τζανλουίτζι Μπουφόν, δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά στο ματς της Γιουβέντους με την Τότεναμ, που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2 στο Τορίνο για την φάση των "16" του Champions League. Eιδικά η αντίδρασή του στο δεύτερο γκολ των Λονδρέζων δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Μπορεί μάλιστα ο Μπουφόν να παραπονέθηκε στον συμπαίκτη του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, θεωρώντας πως τον μπέρδεψε όταν πήδηξε στο τείχος, όμως ο Μάριο Μπάσλερ θεωρεί υπαίτιο τον Ιταλό τερματοφύλακα.

Ο Ο παλαίμαχος άσος της Βέρντερ και της Μπάγερν, ο οποίος κατέκτησε το EURO 96 με την εθνική της χώρας του, είπε για τον Μπουφόν ότι θα πρέπει να σταματήσει την καριέρα του, προστατεύοντας ουσιαστικά τον εαυτό του και την ομάδα του.

"Ο Τζίτζι ήταν ένας εξαιρετικός πορτιέρε αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσουμε. Εγώ σταμάτησα στα 33 μου χρόνια. Η διοίκηση και ο προπονητής της Γιουβέντους έπρεπε να του πουν ότι ήρθε η στιγμή για να σταματήσει.

Ίσως ο Μπουφόν να έχει μεγάλη επιθυμία να κατακτήσει το Champions League αλλά δεν είναι τώρα πια γκολκίπερ διεθνούς επιπέδου. Με αυτόν κάτω από την εστία η Γιουβέντους δεν μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο", δήλωσε ο Μπάσλερ στην γερμανική τηλεοπτική εκπομπή "Fantalk".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ