ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα - LA Galaxy 2-1

Μπαρτσελόνα - LA Galaxy 2-1
Σουάρες Μπαρτρά

Η Μπαρτσελόνα χωρίς τους Μέσι, Νεϊμάρ στην αποστολή νίκησε με 2-1 τους LA Galaxy και μπήκε με το δεξί στο ICC 2015. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την αναμέτρηση.

Ωραίο παιχνίδι στο Rose Bowl της Καλιφόρνια ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και LA Galaxy για το International Champions Cup 2015. Το ιστορικό γήπεδο κατασκευής του 1922 και χωρητικότητας 92.542 θεατών γέμισε με φιλάθλους των δυο ομάδων που φυσικά τους χάρισαν πλούσιο θέαμα.

Ας δούμε τι έγινε λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, που βρήκε νικητές τους Ισπανούς (2-1), με βίντεο - εικόνα και φυσικά όσα συνέβησαν στα 90 λεπτά του αγώνα.

Το pre game του αγώνα

Οι φανέλες των παικτών της Μπαρτσελόνα έτοιμες στα αποδυτήρια του Rose Bowl

Μπαρτσελόνα - LA Galaxy 2-1
Τζέραρντ 580

Την ίδια ώρα ο Στίβεν Τζέραρντ ετοιμάζεται για τη σπουδαία αναμέτρηση.

Στίβεν Τζέραρντ και Λουίς Σουάρες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Κυρίαρχη η Μπαρτσελόνα και χωρίς Μέσι - Νεϊμάρ

Με το καλημέρα οι Μπλαουγκράνα έδειξαν τις προθέσεις τους και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν από νωρίς το σκορ με τους Μπαρτρά (4') και Σουάρες (11'). Οι Ισπανοί συνέχισαν να πιέζουν, χωρίς ωστόσο να έχουν γρήγορο ρυθμό. Σε αυτό βοήθησε η αμυντική τακτική των Galaxy που δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια εικόνα.

Τελικά το γκολ ήρθε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου μετά από καταπληκτικό συνδυασμό τριών παικτών και τελικό αποδέκτη τον Λουίς Σουάρες, που δεν συγχώρεσε τους αντιπάλους του.

Μία δεκάδα αλλαγές!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπρους Αρένα ανακάτεψε πολύ την τράπουλα, αφού άλλαξε τους δέκα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στο πρώτο μέρος! Έτσι το 2-0 δεν άργησε να έρθει για τους Ισπανούς.

Μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Μουνίρ από τα αριστερά η μπάλα πήγε στον Ραμίρες, αυτός την έχασε όμως ο Σέρχι Ρομπέρτο με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Μπαρτσελόνα.

Μείωσαν στο τέλος οι Galaxy

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μπορούσε να κάνει το 3-0 στο 85ο λεπτό με τον Σάντρο Ραμίρες, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γούλβερτον. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους Galaxy να μειώνουν σε 2-1 στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Μέγιερ.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Αμερικανός στόπερ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και γλύκανε τους φιλάθλους της ομάδας του στις κερκίδες.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Μασίπ, Μάθιου (Βερμάελεν 46'), Αντριάνο (Άλμπα 46'), Ντάγκλας, Μπαρτρά (Πικέ 46'), Μπουσκέτς (Σάμπερ 46'), Ράκιτιτς (Ινιέστα 46'), Ραφίνια (Χαχίλοβιτς 70'), Πέδρο (Ραμίρες 46'), Σουάρες (Μουνίρ 46'), Ρομπέρτο (Ζεράρντ 61').

LA GALAXY (Αρένα): Ρόου (Γούλβερτον 46'), Γκαργκάν (Ρόμνεϊ 46'), Ντιούνιβαντ (Ρότζερς 46'), Ντελαγάρσα (Μέγιερ 46'), Λεονάρντο (Στίερς 46'), Τζέραρντ (Τζέιμσον 46'), Χούσιντιτς (Μεντιόλα 27'), Ζουνίνιο (Βάιρινεν 46'), Μαγκάντο (Λάσιτερ 46'), Γουόκερ (Γκαρσία 46'), Κιν (Μπάντλ 46').

Σκόρερ: Σουάρες (45' σουτ). Ρομπέρτο (56' σουτ) -- Μέιερ (90' κεφαλιά)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ