ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάουσα: "Η απογοήτευση του Μέσι έγινε επιθυμία"

Μπάουσα: "Η απογοήτευση του Μέσι έγινε επιθυμία"

Ο Εντγκάρντο Μπάουσα μίλησε για την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να ανακαλέσει τη δήλωση περί αποχώρησης από την εθνική Αργεντινής και εξέφρασε την άποψη ότι μετά τον τελευταίο χαμένο τελικό έχει μεγαλύτερη δίψα για επιτυχία.

Ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα να αποτελεί σημείο αναφοράς στην εθνική Αργεντινής. Ο "Pulce" πήρε πίσω την απόφασή του (την είχε γνωστοποιήσει μετά τον χαμένο τελικό του Copa America) περί αποχώρησης του από την "αλμπισελέστε" και ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Εντγκάρντο Μπάουσα, μίλησε στο "Espn" για την αλλαγή στάσης του Αργεντινού στράικερ.

"Μίλησα με τον Λέο, είδα σε αυτόν μία μεγάλη επιθυμία να κατακτήσει κάτι με την εθνική ομάδα. Η απογοήτευση για τους χαμένους τελικούς είναι πίσω του και μεταμορφώθηκε σε επιθυμία για επιτυχία. Τον καταλαβαίνω.

Μπάουσα: "Η απογοήτευση του Μέσι έγινε επιθυμία"
© EPA

Όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο ξέρει πόσο απογοητευτικό είναι να χάνεις έναν τελικό, τώρα όμως έχει μεγάλη θέληση. Εμείς από την πλευράς μας θέλουμε να ποντάρουμε πάνω του αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουμε να είμαστε εξαρτημένοι από τον Μέσι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπάουσα, ο οποίος πήρε το χρίσμα για τη θέση του εκλέκτορα μετά την παραίτηση του Χεράρδο Μαρτίνο τον περασμένο μήνα μετά την ήττα στα πέναλτι από την Χιλή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ