ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαλοτέλι σε Άλβες: "Μπορούσες να κρατήσεις τη γνώμη για τον εαυτό σου"

Μπαλοτέλι σε Άλβες: "Μπορούσες να κρατήσεις τη γνώμη για τον εαυτό σου"
AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Μάριο Μπαλοτέλι χαρακτήρισε ως "ανοησίες" τις δηλώσεις του Ντάνι Άλβες σχετικά με το θάνατο του συμπατριώτη του, Ντάβιντε Αστόρι.

Ο Ντάβιντε Αστόρι πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες πριν η ομάδα του, Φιορεντίνα, αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ουντινέζε για την 27η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο θάνατος του 31χρονου σόκαρε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο, προκαλώντας την αναβολή σε όλα τα παιχνίδια της Serie A, καθώς και την ενός λεπτού σιγή πριν από τα παιχνίδια του Champions League αυτής της εβδομάδας.

Ο Ντάνι Άλβες ρωτήθηκε για τον θάνατο του Αστόρι στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. "Δεν ταραχτήκαμε πάρα πολύ καθώς δεν τον γνωρίζαμε ιδιαίτερα. Λυπάμαι, όμως, για την οικογένειά του", δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

"Νομίζω ότι ο Ντάβιντε εκπλήρωσε ό,τι είχε σ' αυτόν τον χαοτικό κόσμο και τώρα βρίσκεται σ' έναν άλλο, καλύτερο. Καθημερινά, παγκοσμίως, πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά από πείνα, χωρίς να στεναχωριέται κανένας. Είναι κι αυτό εξίσου σημαντικό. Όλοι είμαστε περαστικοί, θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα. Λυπούμαστε, αλλά σίγουρα όχι όπως η οικογένειά του", συμπλήρωσε ο 34χρονος αμυντικός της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου εκνεύρισαν τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τον Αστόρι στην εθνική Ιταλίας.

"Δεν ήταν λάθος αυτό που είπε, αλλά θα μπορούσε να κρατήσει την άποψη για τον εαυτό του, τη συγκεκριμένη στιγμή", δήλωσε ο επιθετικός της Νις σε ζωντανή μετάδοση στο Instagram. "Θα έπρεπε να συλλυπηθεί και όχι να λέει ανοησίες. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες δηλώσεις όταν πρόκειται για τον θάνατο κάποιου. Ο Αστόρι ήταν ένας καλός άνθρωπος, ευγενικός και μπορώ να το πω, γιατί είχαμε παίξει μαζί στην Εθνική".

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ