ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάκα: "Είμαι χαρούμενος στη Μίλαν"

Μπάκα: "Είμαι χαρούμενος στη Μίλαν"

Ο Κάρλος Μπάκα επιβεβαίωσε πως θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ με τη Μίλαν και δήλωσε πως είναι καλά στους "ροσονέρι", ενώ ο Γκαντίνι σε συνέντευξή του ανέφερε πως ο Μπερλουσκόνι θα πουλήσει τον σύλλογο

Ο Κάρλος Μπάκα ολοκλήρωσε τις διακοπές του μετά το Copa América Centenario, επέστρεψε στην Ιταλία και στο αεροδρόμιο του Μιλάνο επιβεβαίωσε πως την Παρασκευή θα φύγει με την αποστολή της Μίλαν για τις ΗΠΑ (φιλικά με Μπάγερν, Λίβερπουλ και Τσέλσι).

Όταν ρωτήθηκε για την φημολογούμενη μεταγραφή του στην Γουέστ Χαμ, ανέφερε: "Σκέφτομαι μόνο τη Μίλαν και είμαι διαθέσιμος στο προπονητικό επιτελείο. Δε νιώθω καμία πίεση. Έχω 4 χρόνια συμβόλαιο με τη Μίλαν και είμαι χαρούμενος εδω".

Ο Κολοβιανός θέλει να παίξει στο Champions League και ίσως να του είπαν από τον σύλλογο πως τελικά θα πουληθεί σε Κινέζους επενδυτές, έτσι ελπίζει πως του χρόνου θα το κάνει με τους "ροσονέρι".

Ο Ουμπέρτο Γκαντίνι, πρώτος αντιπρόεδρος της Μίλαν, σε συνέντευξή του στο Sports Illustrated τόνισε πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα πουλήσει τον σύλλογο, καθώς έχει επιτευχθεί η συμφωνία.

Οι 28 της Μίλαν στις ΗΠΑ:

Τερματοφύλακες

Ντοναρούμα, Γκαμπριέλ, Ντιέγκο Λόπεθ, Λιβιέρι

Μπακ

Αμπάτε, Ντε Σίλιο, Αντονέλι, Καλάμπρια

Κεντρικοί αμυντικοί

Ρομανιόλι, Παλέτα, Έλι, Βεργκάρα, Ντε Σάντις

Μέσοι

Μοντολίβο, Πόλι, Μποναβεντούρα, Μπερτολάτσι, Κούτσκα, Χόντα, Σούσο, Μενέζ, Τζανελάτο, Ελ Χιλαλί

Επιθετικοί

Μπάκα, Λουίζ Αντριάνο, Νιάνγκ, Μάτρι, Βίντο

*τραυματίες οι Σαπάτα (στόπερ), Βανχιόνι (μπακ), Χοσέ Μάουρι (μέσος) και Λαπαντούλα (επιθετικός)

**ο Λοκατέλι είναι με την Ιταλία U19

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ