ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγεβιτς για Βοσνία και Βράνιες

Μπάγεβιτς για Βοσνία και Βράνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μίλησε για το ματς Βοσνία – Ελλάδα, για τον Βράνιες αλλά και για τα σχέδια του.

«Μοιρασμένος» ανάμεσα σε Ελλάδα και Βοσνία, ήταν έτσι κι αλλιώς πάντα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Όμως ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, δεν έκρυψε, μιλώντας στο « avaz.ba», πως στο ματς της εθνικής Βοσνίας με την Ελλάδα στην 9 του Ιούνη, θα υποστηρίζει την ομάδα της γενέτειράς του.

Ο Μπάγεβιτς ανέλυσε το ματς, αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια όταν θα τελειώσει την δουλειά στην ΑΕΚ και έκανε αναφορά και στον Βράνιες.

«Δεν πρέπει να χαλαρώσει η Βοσνία, διότι θα είναι καταστροφικό. Ξέρω καλά την ψυχή που έχουν οι Έλληνες. Για 30χρόνια δουλεύω εκεί. Και ξέρω πως είναι επικίνδυνοι, αν βρουν την ευκαιρία. Είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, έχουν ένα σπουδαίο προπονητή και δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Η Ελλάδα παίζει πάντα σκληρά για το αποτέλεσμα. Θα έρθουν για το 0-0 και δεν θα προσπαθήσουν τα τακτικά να εγκλωβίσουν τον Μπαζντέρβιτς. Είμαστε καλύτεροι από την Ελλάδα, αλλά κάποια πράγματα θα πρέπει να τα προσέξουμε και θα πρέπει να δείξουμε και πολύ μεγάλο σεβασμό.

Έχουμε όμως ποιότητα και πρέπει να την δείξουμε στο γήπεδο. Θα πρέπει να το πάρουμε αυτό το παιχνίδι, ανεξάρτητα με το ποιος θα παίξει. Πρέπει να δείχνουμε εμπιστοσύνη σ’ αυτούς που παίζουν και όχι να ασχολούμαστε μ’ αυτούς που θα λείψουν. Σε κάθε θέση υπάρχει ποιότητα και είμαι σίγουρος πως όποιος μπει μέσα εκείνο το βράδυ, θα βγάλει καρδιά».

- Για την Βελέζ του Μοσταρ:
«Έχω δυο οικογένειες. Την πραγματική μου και την Βελέζ. Όλα όσα έκανα στην ζωή μου, τα οφείλω στη Βελέζ».

-Για τα σχέδια που έχει ο Μπάγεβιτς:
«Έχω κάποιες υποχρεώσεις με την ομάδα και θα φτάσω στο Μόσταρ στις 6 Ιουνίου. Εκεί που έχω σκοπό να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου, όταν τελειώσω την δουλειά μου. Θα είμαι στο γήπεδο και ελπίζω να δω μια νίκη της Βοσνίας».

-Για τον τελικό τουChampionsLeague:
«Μετά από καιρό η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να κερδίσει το Champions League. Θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσει ο Πιάνιτς».

-Για τον Βράνιες:
«Ο Βράνιες είναι σπουδαίος για την ομάδα μας. Από το πρώτο παιχνίδι, οι οπαδοί τον λάτρεψαν και αυτό στην Ελλάδα, είναι πολύ σημαντικό».

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ