ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: "Θα επιστρέψω σύντομα"

Μουρίνιο: "Θα επιστρέψω σύντομα"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι όπου τόνισε πως δεν του αρέσει καθόλου να βρίσκεται μακριά από τους πάγκους. Διαβάστε αναλυτικά.

Παραμένει χωρίς δουλειά από τον Δεκέμβριο μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και αυτή είναι μία κατάσταση που δεν τον ευχαριστεί καθόλου. Αυτό ξεκαθάρισε ο Ζοζέ Μουρίνιο στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά το διαζύγιό του με τους "μπλε" στο τέλος του 2015, με τον "special one" να εκφράζει πάντως την βεβαιότητα ότι σύντομα θα επιστρέψει στην προπονητική δράση.

"Όχι, δεν απολαμβάνω τις ημέρες ξεκούρασης και αυτό γιατί μπορώ να έχω όλα όσα αγαπώ ταυτόχρονα. Μπορώ να έχω την οικογένειά μου, μπορώ να έχω τους φίλους μου, μπορώ να έχω την ήσυχη ζωή μου, που μου αρέσει επίσης, και μπορώ να έχω το ποδόσφαιρό μου...

Μπορώ να τα έχω όλα αυτά μαζί και δεν χρειάζεται να εγκαταλείψω ένα από αυτά", δήλωσε αρχικά ο 53χρονος Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στο περιοδικό "GQ", για να προσθέσει:

Μουρίνιο: "Θα επιστρέψω σύντομα"

"Για να είμαι απόλυτα χαρούμενος, έχω ανάγκη τα πάντα, οπότε πρέπει να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι είνα το φυσικό μου περιβάλλον. Δουλεύω από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου και ως προπονητής από το 2000.

Σταμάτησα όταν έφυγα από την Τσέλσι το 2007 για μερικούς μήνες και τώρα είναι η δεύτερη φορά που σταματάω μέσα σε 15, 16 χρόνια, δεν είναι τόσο δραματική η κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψω γρήγορα".

Μουρίνιο: "Θα επιστρέψω σύντομα"

Σημειώνεται πως ο Μουρίνιο παρακολούθησε το απόγευμα του Σαββάτου από τις εξέδρες του "Olympianstadion" την αναμέτρηση της Χέρτα με τη Ντόρτμουντ, έχοντας δίπλα του τον εκτελεστικό διευθυντή των Βεστφαλών Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, με τις φήμες των τελευταίων ημερών να τον θέλουν να δίνει τα χέρια από στιγμή σε στιγμή με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει καλοκαιριού.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ