ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: "Θα επιστρέψω στην Ίντερ, αλλά όχι τη νέα χρονιά"

Μουρίνιο: "Θα επιστρέψω στην Ίντερ, αλλά όχι τη νέα χρονιά"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έφτασε στο Μιλάνο όπου θα δει το βράδυ την Ίντερ κόντρα στη Σαμπντόρια και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την αγάπη του για τους "νερατζούρι". Τι απάντησε στις φήμες περί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι η ομορφότερη χρονιά της καριέρας μου ήταν εκείνη με την Ίντερ (σ.σ. η σεζόν του τρεμπλ, 2009-2010). Το να επιστρέφω σήμερα είναι μία φανταστική αίσθηση, ελπίζω μόνο να επιστρέψω στο Λονδίνο ευτυχισμένος όχι μόνο επειδή θα είμαι με τους φίλους μου αλλά και για τη νίκη της Ίντερ.

Αυτός είναι ο πρώην σύλλογός μου αλλά όχι η πρώην ομάδα μου διότι δεν έχει μείνει κάποιος από τους παίκτες που είχα. Η Ίντερ όμως είναι Ίντερ, οι ιντερίστι είναι ιντερίστι. Λέω πάντα ότι έρχεσαι στην Ίντερ ως επαγγελματίας και φεύγεις ιντερίστα.

Δεν θέλω να υπάρχει κανένα σενάριο. Δεν θα είμαι την επόμενη χρονιά προπονητής της Ίντερ και δεν μου το έχουν ζητήσει άλλωστε. Ίσως να είμαι στο μέλλον, γιατί όχι; Έχω ήδη επιστρέψει στην Τσέλσι. Δεν θα επιστρέψω όμως τώρα, έχουν τον Μαντσίνι και ελπίζω να τα πάει καλά", τόνισε αρχικά ο "special one" κατά την άφιξή του στο Μιλάνο, και πρόσθεσε:

Μουρίνιο: "Θα επιστρέψω στην Ίντερ, αλλά όχι τη νέα χρονιά"

"Σκεφτόμουν να επιστρέψω στο ντέρμπι αλλά ήταν τυπικά γηπεδούχος η Μίλαν. Σεβόμουν πάντα τους ροσονέρι, τον Γκαλιάνι και όλους τους άλλους. Για αυτό, αποφάσισα να αποφύγω εκείνη την ημερομηνία. Σέβομαι πάντως τη Μίλαν και θα ήθελα να τους δω και αυτούς στο Champions League".

Σε ερώτηση δε για το σενάριο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ( το οποίο καθημερινά συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες), ο 53χρονος Πορτογάλος τεχνικός απάντησε: "Πιθανότητα η Γιουνάιτεντ; Εγώ μιλάω αυτή τη στιγμή με εσάς τους δημοσιογράφους επειδή δεν το έκανα για πολύ καιρό και μου φάνηκε σωστό να σταματήσω για να το κάνω.

Θέλω όμως να είμαι ήρεμος και να μην κάνω κάποιο σχόλιο για αυτό. Δεν ψάχνω για σύλλογο, περιμένω κάποια επαφή. Τώρα όμως έχω την ευχαρίστηση να κάνω πράγματα που συνήθως δεν μπορώ να κάνω λόγω έλλειψης χρόνου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ