ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: "Δεν ψάχνω για ομάδες, οι ομάδες ψάχνουν εμένα"

MADRID, SPAIN - MAY 22:  Head coach Jose Mourinho (L) and president Massimo Moratti of Inter Milan celebrate their team's victory at the end of the UEFA Champions League Final match between FC Bayern Muenchen and Inter Milan at the Estadio Santiago Bernabeu on May 22, 2010 in Madrid, Spain.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
MADRID, SPAIN - MAY 22: Head coach Jose Mourinho (L) and president Massimo Moratti of Inter Milan celebrate their team's victory at the end of the UEFA Champions League Final match between FC Bayern Muenchen and Inter Milan at the Estadio Santiago Bernabeu on May 22, 2010 in Madrid, Spain. (Photo by Alex Livesey/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προανήγγειλε την επιστροφή του στους πάγκους ενώ ξεκάθαρισε -με αφορμή την παρουσία στο Μιλάνο αυτές τις ημέρες- πως η νέα του ομάδα δεν θα είναι η Ίντερ.

Η νέα του ομάδα αποτελεί ακόμα "μυστήριο" όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να ξεκαθαρίσει με νέες του δηλώσεις πως η ημέρα που θα γυρίσει στους πάγκους δεν απέχει μακριά.

"Η επόμενη πρόκλησή μου, ο επόμενος σύλλογός μου; Δεν ξέρω πραγματικά. Αυτό που ξέρω είναι ότι αγαπώ το ποδόσφαιρο και θα επιστρέψω με το ίδιο πάθος και την ίδια φιλοδοξία που έχω πάντα, έχοντας αυτή την περίοδο μία συμπεριφορά που δείχνει σεβασμό απέναντι σε κάθε προπονητή και κάθε σύλλογο.

Δεν ψάχνω για συλλόγους, οι σύλλογοι ψάχνουν εμένα", τόνισε ο 53χρονος Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος, με αφορμή το γεγονός ότι θα βρεθεί στο "Meazza" για να δει το Ίντερ-Σαμπντόρια το βράδυ του Σαββάτου, θέλησε να διαψεύσει τα σενάρια περί επιστροφής του στους "νερατζούρι".

"Πηγαίνω για μία ημέρα στο Μιλάνο για να ευχαριστήσω προσωπικά τον Μάσιμο Μοράτι. Άφησα την Ίντερ το 2010 και από τότε δούλεψα σκληρά σε Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι και μου ήταν δύσκολο να βρω χρόνο για να δειπνήσω με την οικογένεια Μοράτι.

Μουρίνιο: "Δεν ψάχνω για ομάδες, οι ομάδες ψάχνουν εμένα"

Ο Μουρίνιο θέλησε να "κάψει" το χαρτί της Ίντερ αλλά παραμένει το πρώτο φαβορί για να διαδεχτεί τον Λουίς Φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συμφωνήσαμε πριν μερικές εβδομάδες να έρθω αυτό το Σάββατο (20/2) στο Μιλάνο και μετά από μία οικογενειακή ημέρα θα πάμε στο San Siro, με το πνεύμα της Ίντερ και την ελπίδα ότι θα δούμε την Ίντερ να νικάει.

Θα είναι σπουδαίο συναίσθημα για μένα να ξαναδώ την Ίντερ και τους οπαδούς της από κοντά αλλά να το διευκρινίσω... Δεν θα είμαι προπονητής της τη νέα σεζόν. Η Ίντερ έχει ένα σχέδιο που στηρίζεται στον κύριο Τοχίρ και στον κύριο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ένα σχέδιο που στηρίζω απόλυτα και που εύχομαι να πετύχει.

Θέλω οι οπαδοί της Ίντερ να χαμογελάσουν πάλι και ελπίζω το Σάββατο να χαμογελάσουμε όλοι βλέποντας την Ίντερ να επιστρέφει στις νίκες".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ