ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: "Πρόγραμμα δηλητήριο"

Μουρίνιο: "Πρόγραμμα δηλητήριο"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να νίκησε τη Ζόρια με 1-0, αλλά στη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο είχε άλλα... ζόρια ενόψει του προγράμματος που ακολουθεί.

Την ευκαιρία να πετάξει τα καρφιά του για το πρόγραμμα της ομάδας του το προσεχές διάστημα βρήκε ο Μουρίνιο αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Ζόρια. Μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα το οποίο προκαλεί πονοκέφαλο στον "Μου".

Ποιο είναι αυτό; Στις 17/10 οι κόκκινοι διάβολοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας της Λίβερπουλ, τέσσερις ημέρες αργότερα παίζουν με τη Φενέρμπαχτσε για το Europa League και την Κυριακή 23/10 φιλοξενούνται από την Τσέλσι.

Ουσιαστικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δώσει μέσα σε επτά ημέρες δύο ντέρμπι στην Αγγλία και ένα σημαντικό ματς στην Ευρώπη. Το πρόβλημα του Μουρίνιο είναι ότι το ματς με τη Λίβερπουλ προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα (17/10) και όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο: "Θα μπορούσαμε να παίξουμε με τη Λίβερπουλ το Σάββατο. Θα μπορούσαμε να παίξουμε την Κυριακή. Θα παίξουμε τη Δευτέρα. Ίσως να μην έχουμε τις καλύτερες συνθήκες, ειδικά όταν παίζουμε με δύο τοπ ομάδες της Premier League οι οποίες δεν παίζουν στην Ευρώπη.

Έχουμε αυτό το "δηλητηριασμένο" δώρο του να παίζουμε Δευτέρα. Αυτό δημιουργεί μία δύσκολη κατάσταση, αλλά θέλουμε να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Θέλουμε να προσπαθήσουμε. Έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, σχεδόν ένα μήνα, αλλά θέλουμε να προσπαθήσουμε. Θα παίξουμε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε με μία ομάδα η οποία θα έχει πιθανότητες να την νικήσει"

Για το εάν προσπάθησε να αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα με τη Λίβερπουλ είπε: "Νομίζω ότι είναι αδύνατο. Το δηλητηριασμένο δώρο είναι ήδη εκεί, τι μπορούμε να κάνουμε; Απλά έχουμε να παίξουμε τη Δευτέρα και μετά την Πέμπτη και μετά στο Στάμφορντ Μπριτζ με την Τσέλσι την Κυριακή. Πριν από αυτό όμως έχουμε να παίξουμε με την Στόουκ, αφήστε μας να συγκεντρωθούμε στη Στόουκ γιατί και αυτό είναι ένα άλλο δηλητηριασμένο δώρο γιατί η Στόοκ δεν είναι αυτή που λέει ο βαθμολογικός πίνακας.

Ο προπονητής είναι καλός, οι παίκτες είναι καλοί, η ομάδα είναι καλή, οπότε όταν κοιτάω το βαθμολογικό πίνακα είναι ξεκάθαρο ότι αυτή δεν είναι η θέση της Στόουκ. Παίζουμε απέναντι στην καλή Στόουκ και όχι σε αυτή που λέει ο βαθμολογικός πίνακας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ