ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: "Μετανιώνω για την κόντρα που είχα με τον Βενγκέρ"

Μουρίνιο: "Μετανιώνω για την κόντρα που είχα με τον Βενγκέρ"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ενόψει της αναμέτρησης (29/04) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, δήλωσε μετανιωμένος για την κόντρα που είχε κατά καιρούς στο παρελθόν με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Πριν λίγες ημέρες, ο Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε να κάνει στροφή 180 μοιρών σχετικά με τον "πόλεμο" που είχε με τον τεχνικό της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος γνωστοποίησε πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο των "κανονιέρηδων".

Ενόψει της Κυριακάτικης (29/04) αναμέτρησης των "κόκκινων διαβόλων" με την Άρσεναλ, το οποίο θα είναι και το τελευταίο ντέρμπι στο Μάντσεστερ για τον Αλσατό τεχνικό, ο Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε μετανιωμένος για τους καυγάδες που είχε κατά καιρούς με τον 68χρονο τεχνικό.

Πιο αναλυτικά, ανέφερε: "Υπάρχουν πράγματα που συνέβησαν κατά το παρελθόν που θα ήμασταν καλύτερα χωρίς αυτά. Χειρονομίες, εκφράσεις, λέξεις, σίγουρα χωρίς αυτά όλα θα ήταν καλύτερα. Όταν ήρθα στην Αγλλία το 2004, η Άρσεναλ ήταν η καλύτερη ομάδα έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είχαν τον Μπέργκαμ, τον Ανρί, τον Κάμπελ. Μία φανταστική ομάδα. Τους ευχαριστώ πολύ γι'αυτό. Μας πίεσαν πάρα πολύ στα παιχνίδια που παίξαμε. Όχι στο 'Emirates', αλλά στο παλιό γήπεδο τους. Είναι αξέχαστο.

Είχαμε μεγάλα παιχνίδια, μεγάλους καυγάδες. Είμαι ευγνώμων για όλα. Αν το μετανιώνω; Υπήρχαν μερικά αρνητικά επεισόδια, οπότε ναι, όπως άλλωστε νομίζω και αυτός. Πιστεύω πως οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί μας είναι και οι μεγαλύτεροι φίλοι μας, διότι είναι αυτοί πως μας ωθούν στα όρια και θεωρώ πως οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ το γνωρίζουν. Μέχρι το 2004 υπήρχε μόνο μία 'κοντρα'. Αυτή του Σερ Άλεξ και του κυρίου Βενγκέρ. Ελπίζω να έχει καλή αντιμετώπιση από τους οπαδούς μας ο Βενγκέρ, και εμείς σαν σύλλογος θα του δείξουμε τον σεβασμό που του αναλογεί".

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ