ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: "Εγώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ουδείς το ξέρει..."

Μουρίνιο: "Εγώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Ουδείς το ξέρει..."

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως μέχρι τον Μάιο δεν θα βρίσκεται σε κάποια ομάδα ενώ απέφυγε με... ντρίμπλα τις ερωτήσεις αναφορικά με το αν θα αναλάβει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Εάν θα αναλάβω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Αυτή θα είναι η ερώτηση για το 1 εκατομμύριο δολάρια. Ουδείς ξέρει και εγώ είμαι ο πρώτος που δεν το γνωρίζω", απάντησε ο "special one" σε έναν νεαρό οπαδό, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε φοιτητές στη Σιγκαπούρη, και πρόσθεσε:

"Είναι μία διασκεδαστική κατάσταση, είμαι ακόμα πρωταθλητής Αγγλίας και όμως δεν έχω δουλειά. Κοιτάζω το μέλλον μου με ενθουσιασμό. Τώρα μου αρέσει η ήρεμη ζωή και το καλοκαίρι θα επιστρέψω σίγουρα.

Έχω διαβάσει πάρα πολλά πράγματα, την μία ημέρα υποτίθεται πως έλεγα ναι στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και την άλλη όχι. Την μία ημέρα πήγαινα στην Κίνα, την άλλη στην Ιταλία.

Πηγαίνω στο Μιλάνο και λένε πως επιστρέφω στην Ίντερ. Κάθε μέρα βγαίνουν νέα πράγματα, η πραγματικότητα ωστόσο είναι πως αυτή τη στιγμή δεν έχω δουλειά και είμαι ευτυχισμένος που δεν έχω δουλειά. Μέχρι το τέλος Μαΐου δεν θα κάτσω στον πάγκο κάποιας ομάδας. Δεν θα προπονήσω".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ