ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουλέν: "Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μουλέν EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Τιμπό Μουλέν, έδειξε κατανόηση για τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής που έχει από την ημέρα που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του "Δικεφάλου του βορρά".

Ο Τιμπό Μουλέν παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα στην Πολωνία, και αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ, που περιλαμβάνει ελάχιστα συμμετοχές, αλλά και στις σκέψεις του για την επόμενη μέρα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις προτάσεις που είχε τον Ιανουάριο: "Είχα πολλές προτάσεις, από το Βέλγιο και άλλες χώρες, αλλά η Λέγκια τις είχε απορρίψει".

Για τους λόγους που πήρε την απόφαση να φύγει από την Λέγκια: "Η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν καλή και συγκεκριμένη. Ύστερα από το χρόνο που πέρασα στη Λέγκια, υπήρχε η ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Εκείνη την περίοδο που ήταν να φύγω, ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος στη βαθμολογία με στόχο το πρωτάθλημα, το Champions League και το κύπελλο".

Για το αν νιώθει απογοητευμένος που έχει αγωνιστεί λίγο και τους λόγους που έχει συμβεί αυτό: "Σίγουρα. Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίζει όσο γίνεται περισσότερο. Στη αρχή δεν έπαιζα γιατί έπρεπε να μάθω τους συμπαίκτες μου. Υστερα, γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιζε καλά και ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Το καταλαβαίνω. Προπονούμαι, μάχομαι και περιμένω την ευκαιρία μου. Όταν την πάρω, θα προσπαθήσω να δείξω στο γήπεδο τι αξίζω".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ