ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μούτου: "Ξοφλημένος ο Μουρίνιο"

Μούτου: "Ξοφλημένος ο Μουρίνιο"

Ο Άλεξ Φέργκιουσον θεωρεί πως δεν υπάρχει καταλληλότερος από τον Μουρίνιο για την Τσέλσι όμως ο Άντριαν Μούτου όχι μόνο διαφωνεί αλλά χαρακτήρισε... τελειωμένο τον Πορτογάλο.

Ο Άλεξ Φέργκιουσον τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Ζοζέ Μουρίνιο από την εποχή που ήταν αντίπαλοι στην Premier League και το έδειξε με τις τελευταίες δηλώσεις του, όταν έστειλε μήνυμα στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να μην κάνει το λάθος και τον απομακρύνει από τον πάγκο της Τσέλσι.

Τα λόγια αυτά δεν έμειναν μάλιστα ασχολίαστα από τον Μουρίνιο, ο οποίος λίγο πριν το κρίσμο ματς με την Πόρτο δήλωσε:

"Ειλικρινά δεν διάβασα και δεν είδα αυτό που είπε ο Άλεξ αλλά αρκετά άτομα μου μετέφεραν τα λόγια του. Υπάρχει μεγάλη διαφορά των πραγματικών φίλων, των ψεύτικων φίλων και εκείνων που είναι ειλικρινείς και δείχνουν αμέσως τα αισθήματά τους προς εσένα.

Ο Σερ Άλεξ είναι φίλος μου και είπε θαυμάσια λόγια για μένα. Δεν πιστεύω πως είναι ο τύπος του ανθρώπου που λέει τέτοια πράγματα μόνο επειδή συμπαθεί κάποιον. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έδειξε πως λέει πράγματα επειδή τα πιστεύει και για αυτό τον ευχαριστώ".

Chelsea's manager Jose Mourinho (R) speaks to John Terry during a training session in Sofia September 26, 2006. Chelsea will meet Levski Sofia in a Champions League Group A soccer match on Wednesday.   REUTERS/Stoyan Nenov  (BULGARIA)
Chelsea's manager Jose Mourinho (R) speaks to John Terry during a training session in Sofia September 26, 2006. Chelsea will meet Levski Sofia in a Champions League Group A soccer match on Wednesday. REUTERS/Stoyan Nenov (BULGARIA) REUTERS

Δεν έχουν όμως όλοι την ίδια θετική άποψη για τον "special one" όπως ο "Φέργκι" και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς μέσω της συνέντευξης του Άντριαν Μούτου στη "Mirror". Σε αυτήν ο άλλοτε άσος της Τσέλσι μίλησε με σκληρά λόγια για τον Πορτογάλο, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα "τελειωμένο".

"Ήταν σπουδαίος τεχνικός στο παρελθόν αλλά σαν άτομο είναι ψεύτικο. Νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και δεν ενδιαφέρεται για το τι νιώθουν και αισθάνονται οι παίκτες του. Δεν μπορούσες να πας και να του μιλήσεις.

Ως προπονητής είναι τελειωμένος. Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής για αυτόν. Μπορείτε να δείτε πόσοι παίκτες του φαίνονται δυστυχισμένοι. Η αιτία είναι αυτός. Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάει στον μεγαλύτερο παίκτη της ομάδας και να τον κάνει να νευριάζει".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ