ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόρις και Άντονσον δεν συνεχίζουν το ποδόσφαιρο

Μόρις και Άντονσον δεν συνεχίζουν το ποδόσφαιρο

Οι παλιοί κεντρικοί αμυντικοί του Παναθηναϊκού, Νασίφ Μόρις και Μίκαελ Άντονσον, ανακοίνωσαν την ίδια μέρα ότι δεν θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν.

Φινάλε καριέρας για δύο αμυντικούς οι οποίοι φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκού και υπήρξαν συμπαίκτες τη σεζόν 2006 - 2007! Κατά σύμπτωση, οι δύο άλλοτε "πράσινοι" γνωστοποίησαν την ίδια μέρα ότι δεν θα συνεχίσουν το ποδόσφαιρο, ενώ διανύουν και οι δύο το 36ο έτος της ηλικίας τους!

Ο λόγος για τον Νασίφ Μόρις και τον Μίκαελ Άντονσον. Ασφαλώς, δεν είχαν ανάλογη προσφορά στον Παναθηναϊκό, αφού ο Μόρις υπέγραψε το καλοκαίρι του 2003 και έμεινε έως τον Ιούνιο του 2008, μετρώντας 165 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ. Αντίθετα, ο Άντονσον έπαιξε μόνο τη σεζόν 2006-2007, αγωνιζόμενος 9 φορές με την πράσινη φανέλα.

Ο Νασίφ Μόρις έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής και ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη δράση. Η γυναίκα του έχει μείνει έγκυος σε τρίδυμα και ο πρώην αμυντικός του Τριφυλλιού θέλει να βρίσκεται δίπλα της καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ο Νοτιοαφρικανός αφού δεν δέχτηκε πρόταση από ομάδα στην πόλη, προτίμησε να μην συνεχίσει...

Ο Άντονσον είχε συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν με την Κοπεγχάγη και σκόπευε να το εξαντλήσει, όμως οι εξελίξεις τον πρόλαβαν. Ο συνεργάτης του Στάλε Σομπλάκεν παραιτήθηκε, ο προπονητής πρότεινε στον Άντονσον να αναλάβει β' βοηθός του και ο Δανός δέχτηκε! Οπότε, από εδώ και πέρα θα προπονεί τον Ζέκα...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ