ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοράτι: "Ο Μουρίνιο μετάνιωσε που πήγε στη Ρεάλ"

Inter Milan coach Jose Mourinho, right greet Inter Milan President Massimo Moratti during a training session at the Valdebebas training ground in Madrid, Friday, May 21, 2010. Inter Milan will face Bayern in the Champions League final soccer match at the Bernabeu on Saturday May 22.(AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan coach Jose Mourinho, right greet Inter Milan President Massimo Moratti during a training session at the Valdebebas training ground in Madrid, Friday, May 21, 2010. Inter Milan will face Bayern in the Champions League final soccer match at the Bernabeu on Saturday May 22.(AP Photo/Antonio Calanni) ASSOCIATED PRESS

Την αποκάλυψη πως ο Ζοζέ Μουρίνιο μετάνιωσε για τη μετακίνηση του στη Ρεάλ έκανε ο Μάσιμο Μοράτι σε συνέντευξη του στην ''Guerin Sportivo''. Πώς τον προσέγγισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σε συνέντευξη του στην ''Guerin Sportivo'' ο Μάσιμο Μοράτι, πρώην πρόεδρος της Ίντερ, αποκάλυψε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο μετάνιωσε για την επιλογή του να πάει στη Ρεάλ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο που η Ρεάλ προσέγγισε τον Πορτογάλο.

"Ο τρόπος που τον προσέγγισε δεν ήταν ο καλύτερος. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ περίμενε τον Μουρίνιο σε ένα αυτοκίνητο έξω από το Μπερναμπέου μετά τον τελικό του Champions League (σ.σ. Ίντερ-Μπάγερν 2-0 το 2010) . Μόλις είχαμε κερδίσει τον τίτλο", ανέφερε αρχικά ο Μοράτι.

"Ο Μουρίνιο το μετάνιωσε πριν ακόμα ολοκληρωθεί η μετακίνηση. Μου το εκμυστηρεύτηκε στο Μιλάνο αρκετό καιρό μετά. Μου είπε πως πηγαίνει σε μια επιχείρηση, όχι σε μια οικογένεια. Αργότερα, μου αποκάλυψε πως αν ήταν στο χέρι του θα προτιμούσε να παραμείνει στην Ίντερ".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κάθισε στον πάγκο της Ίντερ από το 2008 έως το 2010, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ιταλίας, ένα κύπελλο και ένα Super Cup. Μεγαλύτερη στιγμή του στον πάγκο των Ιταλών, αναμφίβολα, η νίκη επί της Μπάγερν στον τελικό του Champions League το 2010 με 2-0.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ