ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο κίτρινη ο Μπεργκ

Μόνο κίτρινη ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ έπαιξε για 69 λεπτά στο φιλικό της Σουηδίας με την Δανία και είχε μία κίτρινη κάρτα και ένα απογοητευτικό πλασέ. 1-0 οι Δανοί με πέναλτι του Άγκερ στο 93' (photos)

Δεν ήταν καλή εμφάνιση του Μάρκους Μπεργκ στο φιλικό της Σουηδίας με την Δανία στο "Πάρκεν" της Κοπεγχάγης (νίκησαν 1-0 οι Δανοί με πέναλτι του Άγκερ στο 93').

Ο άσος του Παναθηναϊκού ήταν βασικός και στην επιθετική τριάδα με Ελμάντερ και Ιμπραχίμοβιτς, αλλά στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε μόνο όταν πήρε κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μπρέθγουεϊτ στο 28', προσπαθώντας να σταματήσει την αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Στο 46' ο Όλα Τόιβονεν αντικατέστησε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και η Σουηδία ανέβασε την απόδοσή της. Ο Μπεργκ στην μοναδική ευκαιρία που είχε στο ματς στο 55' πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά το αριστερό του πλασέ ήταν πολύ κακό και η μπάλα πολύ ψηλά άουτ.

Λίγο νωρίτερα είχε βρεθεί στο έδαφος όταν τον πάτησε ο Κρίστιαν Έρικσεν από πίσω, έδειξε να πονάει, αλλά συνέχισε.

Αντικαταστάθηκε στο 69' (όχι λόγω τραυματισμού), ενώ στο 60' έκανε καλό πλασέ στην κίνηση που απέκρουσε ο Κάσπερ Σμάιχελ, όμως η φάση ήταν σαν να μην έγινε ποτέ, καθώς είχε υποδειχθεί σε θέση οφ-σάιντ.

Στο 91' κακώς δεν μέτρησε γκολ του Μπρέθγουεϊτ (είχε περάσει την γραμμή η μπάλα), αλλά ο ίδιος στο 92' κέρδισε πέναλτι, με το οποίο στο 93' ο Άγκερ έκανε το 1-0.

ΔΑΝΙΑ: Κάσπερ Σμάιχελ, Γιάκομπσεν (66' Άνκερσεν), Κιερ (88' Μπιέλαντ), Άγκερ, Άλμαν Νίλσεν (53' Κνούντσεν), Κβιστ (84' Ράσμουσεν), Χόιμπιεργκ, Έρικσεν, Σένε (70' Κουσκ), Κρον-Ντέλι (78' Κάλενμπεργκ), Μπρέθγουεϊτ.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Νόρντφελντ, Λούστιγκ (70' Ματίας Γιόχανσον), Γκράνκβιστ, Άντονσον, Μπένγκτσον, Βέρνμπλουμ (78' Χίλιεμαρκ), Σέλστρεμ (84' Ερκάν Ζενγίν), Σεμπάστιαν Λάρσον, Ελμάντερ (69' Χίσεν), Μπεργκ (69' Ντουρμάζ), Ιμπραχίμοβιτς (46' Τόιβονεν).

Ο Έρικσεν πατάει τον Μπεργκ...

Μόνο κίτρινη ο Μπεργκ
Μόνο κίτρινη ο Μπεργκ
Μόνο κίτρινη ο Μπεργκ
Μόνο κίτρινη ο Μπεργκ

Από θέση οφ-σάιντ, αποκρούει ο Σμάιχελ...

Μόνο κίτρινη ο Μπεργκ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ