ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο ο Κλοπ επικρατεί του Γκουαρδιόλα

Liverpool's manager Juergen Klopp, left, shakes hands with Manchester City's manager Pep Guardiola prior to the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's manager Juergen Klopp, left, shakes hands with Manchester City's manager Pep Guardiola prior to the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Επτά είναι οι προπονητές που έχουν τεθεί αντιμέτωποι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα τουλάχιστον 10 φορές και ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ο μοναδικός που υπερτερεί του Ισπανού σε νίκες.

Η νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι ήταν η έκτη επικράτηση του Γιούργκεν Κλοπ επί του Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Γερμανό να είναι ο μόνος τεχνικός στον πλανήτη που υπερτερεί του Ισπανού!

Για την ακρίβεια, ο Κλοπ είναι ο μόνος που έχει περισσότερες νίκες από τον Γκουαρδιόλα από τους συνολικά επτά προπονητές που τον έχουν αντιμετωπίσει σε επίσημα ματς τουλάχιστον 10 φορές.

Πριν το ματς είχαν από 5 νίκες (και 1 ισοπαλία), με τον Γιούργκεν Κλοπ πλέον να έχει 6. Όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα, οι υπόλοιποι έξι χάνουν... εύκολα.

Αναλυτικά η λίστα...

Ζοζέ Μουρίνιο: 4-6-10

Χοακίν Καπαρός: 0-3-10

Μαουρίσιο Ποτσετίνο: 2-4-6

Γιούργκεν Κλοπ: 6-1-5

Αρσέν Βενγκέρ: 3-3-6

Μανουέλ Πελεγκρίνι: 2-1-8

Ουνάι Έμερι: 0-4-6

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ