ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίτσελ: "Ήρθε η ώρα του Αλέξη"

Μίτσελ: "Ήρθε η ώρα του Αλέξη"

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", αναφέρθηκε στις εθνικές εκλογές της χώρας μας και στον Αλέξη Τσίπρα.

Η 25η Ιανουαρίου αποτελεί ημερομηνία - ορόσημο για την Ελλάδα. Οι εθνικές εκλογές θεωρούνται για πολλούς οι κρισιμότερες της Μεταπολίτευσης και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμα και των ξένων χωρών. Άλλωστε, είναι τέτοια η κατάσταση, που τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή και τίποτα δεν είναι αποκομμένο στην Ευρώπη.

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser" και ρωτήθηκε και για τις κυριακάτικες εκλογές, όπου δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την γνώμη του και να δείξει την προτίμησή του στον Αλέξη Τσίπρα.

Τον πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τον ανέφερε με το μικρό του όνομα και το δικαιολόγησε, λέγοντας πως "αποκαλείς με το μικρό του όνομα αυτόν για τον οποίον έχεις μια καλή και θετική προδιάθεση", για να συνεχίσει σχετικά με την κατάσταση στην Ελλάδα:

"Η εργατική τάξη έχει πληγεί περισσότερο και γι' αυτό όλοι στην Ελλάδα πιστεύουν πως ήρθε η ώρα για να νικήσει τις εκλογές η παράταξη του Αλέξη. Είναι μια εναλλακτική επιλογή, αλλά και πάλι δεν υφίστανται άλλες εναλλακτικές επιλογές για την Ελλάδα".

Δεν θα μπορούσαν οι δηλώσεις του να μην έχουν αντίκτυπο στην Ισπανία, αφού έγιναν... σημαία από αριστερά έντυπα της χώρας και τους "Podemos" που αποτελούν την συνέχεια των αγανακτισμένων της Πλατείας και στήριξαν πριν από μερικούς μήνες την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την προεδρία της Κομισιόν, έστω και αν αυτός δεν τα κατάφερε.

Αν μη τι άλλο, ο Μίτσελ πήρε θέση για τις εθνικές εκλογές της Ελλάδας και ψήφισε... Αριστερά!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ