ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιραλάς: "Ίσως φύγω τον Ιανουάριο"

BARNSLEY, ENGLAND - AUGUST 26:  Kevin Mirallas of Everton celebrates scoring his team's opening goal during the Capital One Cup second round match between Barnsley and Everton at Oakwell Stadium on August 26, 2015 in Barnsley, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
BARNSLEY, ENGLAND - AUGUST 26: Kevin Mirallas of Everton celebrates scoring his team's opening goal during the Capital One Cup second round match between Barnsley and Everton at Oakwell Stadium on August 26, 2015 in Barnsley, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Κέβιν Μιραλάς δήλωσε πως τον Ιανουάριο θα προσπαθήσει να φύγει από την Έβερτον αν δεν έχει κερδίσει θέση βασικού, καθώς μόνο έτσι θα παίξει με το Βέλγιο στα τελικά του Euro 2016

Το πιθανότερο σενάριο για το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς τον θέλει να αποχωρεί από την Έβερτον τον Ιανουάριο και ουσιαστικά το επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Έπειτα από 12 αγωνιστικές στην Premier League έχει ξεκινήσει βασικός μόνο στην πρεμιέρα, έτσι δεν βρίσκεται και στα βασικά πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού του Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς.

Ο Μιραλάς είναι στην αποστολή για τα φιλικά με Ιταλία και Ισπανία, αλλά δεν ήταν αρχικά και κλήθηκε για να αντικαταστήσει τον τραυματία, Μαρουάν Φελαϊνί.

"Ακόμη βλέπω το μέλλον μου στη Έβερτον, αλλά αν βρίσκομαι στην κατάσταση αυτή και τον Ιανουάριο, κάτι θα πρέπει να γίνει", τόνισε ο 28άχρονος άσος.

"Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον μάνατζέρ μου. Είμαι συγκεντρωμένος στην Έβερτον. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις. Είμαι ήρεμος για την εθνική ομάδα, υπάρχουν ακόμη αρκετοί μήνες για το Euro 2016".

"Αν όμως αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, θα κάνω ερωτήσεις τον Ιανουάριο, καθώς αν δεν παίζω δύσκολα θα είμαι στους 23 για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τώρα θα προσπαθήσω ακόμη πιο σκληρά για να γίνω βασικός στην Έβερτον ξανά. Αν γίνει αυτό, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ