ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίντο: "Έτσι πήγα να σκοτώσω τον Ζλάταν"

Μίντο: "Έτσι πήγα να σκοτώσω τον Ζλάταν"

Ο Μίντο θυμήθηκε ένα περιστατικό ανάμεσα σε εκείνον και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στα αποδυτήρια του Άγιαξ όπου ο Αιγύπτιος πέταξε ψαλίδι στον νυν επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πολλά είναι αυτά που συμβαίνουν στα αποδυτήρια μιας ομάδας και ποτέ δεν βγαίνουν προς τα έξω. Η συγκεκριμένη ιστορία είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας μέσα από τη βιογραφία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα να ακούσουμε και την άλλη εκδοχή.

Ο έτερος πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ο Μίντο. Το 2003 οι δυο τους συνυπήρξαν στον Άγιαξ και όπως έδειξε η μετέπειτα πορεία τους δεν είναι και τα ήσυχα παιδιά.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη βιογραφία του ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο Μίντο του είχε πετάξει ένα ψαλίδι μετά από ένα ματς με τη Φέγενορντ. "Ο Μίντο πήρε ένα ψαλίδι και το πέταξε προς το μέρος. Ήταν τρελό. Το ψαλίδι πέρασε ξυστά πάνω από το κεφάλι μου" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σουηδός.

Από την πλευρά του, ο Αιγύπτιος παραδέχτηκε το γεγονός δίνοντας μάλιστα και περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν τότε. "Είχα νεύρα που δεν ξεκίνησα σε εκείνο το παιχνίδι. Όταν μπήκα μέσα χάναμε ήδη 2-0 και άρχισα να τσακώνομαι με τον Ζλάταν στο γήπεδο. Άρχισα να του φωνάζω και εκείνος απάντησε. Είχα ένα ψαλίδι στα χέρια μου αφού προσπαθούσα να κόψω τις γάζες από τον αστράγαλο μου. Τότε έγινε ότι έγινε. Μετά από δέκα λεπτά πήγα στο μπάνιο και εκείνος καθόταν στο τζακούζι. Κοιταχτήκαμε και βάλαμε τα γέλια. Ξέρεις ότι θα μπορούσα να σε σκοτώσω θυμάμαι να είπα στον Ζλάταν και εκείνος απάντησε θετικά" είπε μετά από 13 χρόνια ο Αιγύπτιος παλαίμαχος πια επιθετικός στην "Sun".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ