ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιναλά: "Δείχνουμε μεγαλύτεροι απ' ό,τι είμαστε"

Μιναλά: "Δείχνουμε μεγαλύτεροι απ' ό,τι είμαστε"

Ο Τζόζεφ Μιναλά παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Italia και έδωσε τις απαντήσεις του σχετικά με την ηλικία του και το πως βρέθηκε από το Καμερούν στην Ιταλία.

Έγινε διάσημος προτού καν αγωνιστεί. Το όνομά του έγινε γνωστό χωρίς κανένας να γνωρίζει αν μπορεί να σταθεί επάξια σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Το παρουσιάστικό του και η ηλικία του ήταν ικανά από μόνα τους να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο story σχετικά με την αφεντιά του, μιας και ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το παρελθόν του και την πραγματική ημερομηνία γέννησής του.

Ο λόγος φυσικά για τον Τζόζεφ Μιναλά, ο οποίος μπορεί να μοιάζει με ώριμο 40χρονο άνδρα, εντούτοις ο ίδιος δηλώνει... ανήλικος. Γνωστή η ιστορία του 17χρονου που δεν πείθει κανέναν στην πραγματικότητα, γι' αυτό και δεν διστάζει να κάνει μέχρι και τις απαιτούμενες εξετάσεις για να διαπιστωθεί του λόγου το αληθές. Αν όντως είναι όπως τα λέει, τότε θα έχει δώσει μια αποστομωτική απάντηση.

Ο Καμερουνέζος άσος της Λάτσιο μίλησε στο Sky Italia, που αποφάσισε να... ανασύρει εκ νέου το θέμα και να δώσει "βήμα" στον Μιναλά να εκφράσει την δική του άποψη. Άλλωστε, τόσοι και τόσοι έχουν μιλήσει γι' αυτόν, καλό θα είναι να ακούγεται και το τι λέει ο ίδιος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, είπε αρχικά πως "είμαι από το Καμερούν και γεννήθηκα στις 24 Αυγούστου 1996. Οι Αρχές μπορούν να κάνουν όλα τα τεστ που απαιτούνται".

Μετέπειτα αναφέρθηκε στο πως βρέθηκε στην Ιταλία: "Μου είπαν ότι θα δοκιμαστώ στη Μίλαν, αλλά με παράτησαν στο σταθμό του Τέρμινι και κανένας δεν βρέθηκε δίπλα μου. Είμαι εδώ χάρη στην ιταλική κυβέρνηση, που μου έδωσε την ευκαιρία να μείνω στην χώρα σας. Με πήγαν σε ένα νοσοκομείο και μετά σε μια κοινότητα. Πίστεψα ότι θα έπρεπε να γυρίσω στο Καμερούν, αλλά κατάφερα να κάνω δοκιμές σε Νάπολι και Ρόμα".

Εν συνεχεία, ο Μιναλά είπε ότι "συμφώνησα να υπογράψω ένα συμφωνητικό με τον Μπρούνι Κόντι της Ρόμα, αλλά αυτό δεν συνέβη. Δεν ξέρω το γιατί. Μετά, ήρθε η Λάτσιο και είμαι χαρούμενος εδώ".

Δικαιολογώντας το παρουσιαστικό του, απάντησε: "Νομίζω ότι εμείς οι Αφρικανοί δείχνουμε μεγαλύτεροι απ' ό,τι είμαστε. Αν και έχουμε διαφορετικό χρώμα, είμαστε ίσοι με τους άλλους".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ