ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλόγεβιτς: "Είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, δεν σκέφτομαι την επόμενη δουλειά μου"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραχώρησε συνέντευξη σε σερβική ιστοσελίδα και ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς τη δεδομένη στιγμή είναι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει, όπως όλα δείχνουν, να πορευτεί τη νέα σεζόν με τον Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία, καθώς απομένουν μόνο κάποια διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Ωστόσο, το προηγούμενο διάστημα, πέρα απ' τον Πορτογάλο τεχνικό, ακούστηκε έντονα και το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο πρώην προπονητής του Πανιώνιου πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, τον οποίο οδηγεί με άνεση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με αφορμή την πολύ καλή πορεία των "ερυθρολεύκων", ο 48χρονος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα " sport.blic.rs" και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον των Πειραιωτών, ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

"Το ποδόσφαιρο είναι επιχείρηση του θεάματος, τα πάντα μπορούν να γραφτούν. Κάπου υπάρχει αλήθεια και κάπου όχι. Πάντα σέβομαι το συμβόλαιο που υπογράφω με κάποιον. Είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Η δουλειά του προπονητή είναι απρόβλεπτη. Στην ουσία ανανεώνουμε το συμβόλαιο μετά από κάθε ματς", τόνισε αρχικά, ενώ για το τι σκέφτεται για το μέλλον, απάντησε:

"Κάθε προπονητής θέλει να κοουτσάρει την εθνική ομάδα της χώρας του. Προσωπικά δεν θέλω να σκέφτομαι την επόμενη δουλειά μου. Δεν κάνω πλάνα, δεν ακολουθώ όνειρα. Ακολουθώ το μονοπάτι μου. Είμαι πλούσιος διότι διαθέτω μια θαυμάσια οικογένεια, φίλους και τον πνευματικό μου πατέρα.

Βλέπω τα χρήματα μόνο επιφανειακά. Δεν είναι κάτι σημαντικό για εμένα. Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν αντικαταστήσει ηθικές αξίες με τα λεφτά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ