ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν και Ρεάλ για Κοντογκμπιά

Μίλαν και Ρεάλ για Κοντογκμπιά
© GRAHAM CHADWICK

Ο 22χρονος Γάλλος μέσος της Μονακό, Ζοφρί Κοντογκμπιά, αποτελεί "μήλον της έριδος" μεταξύ Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο.

Η φετινή σεζόν του στο Πριγκιπάτο, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, εξαιρετική. Ο 22χρονος μέσος της Μονακό, Ζοφρί Κοντογκμπιά, φαίνεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν.

Ο Γάλλος είχε απασχολήσει το μεταγραφικό ρεπορτάζ των "μερένγκες" και το 2013, ωστόσο τότε είχε προτιμηθεί ο Ιγιαραμέντι. Ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτεθ, φαίνεται να έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτησή του.

Μάλιστα, η "AS" αναφέρει ότι έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων. Η "βασίλισσα", όμως, δεν παίζει μόνη της για την απόκτηση του Κοντογκμπιά. Η Μίλαν που ξεκίνησε τη μεταγραφική της (αντ)επίθεση με τη σχεδόν βέβαιη απόκτηση του Τζάκσον Μαρτίνες και φέρεται να διαπραγματεύεται με την Παρί Σεν-Ζερμέν για την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, σκοπεύει να την συνεχίσει με τον Γάλλο μέσο.

Μπορεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ευρωπαϊκών ομάδων να βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο ο 22χρονος έχει μεγάλη ζήτηση και δύσκολα θα μείνει στο Μονακό και την επόμενη σεζόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ