ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν - Ίντερ 1-0

Μίλαν - Ίντερ 1-0

Χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Φιλίπ Μεξές, η Μίλαν νίκησε με 1-0 την Ίντερ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κίνα για το International Champions Cup 2015. (VIDEO)

Η Μίλαν νίκησε με 1-0 τη συμπολίτισσά της Ίντερ σε φιλική αναμέτρηση - στο πλαίσιο του International Champions Cup 2015 - που διεξάγεται στην Κίνα.

Το σκορ διαμόρφωσε με εξαιρετικό βολ-πλανέ στην κίνηση, ο Γάλλος αμυντικός των "ροσονέρι", Φιλίπ Μεξές.

Έντεκα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Χόντα έκανε τη σέντρα, αλλά η μπάλα μετά την κεφαλιά του Έλι πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των "νερατζούρι".

Οι "ροσονέρι" απέδιδαν καλύτερα ενώπιον περίπου 60.000 Κινέζων φιλάθλων που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, στο γήπεδο της πόλης Σενζέν. Ωστόσο, η φλυαρία του Νιάνγκ δεν έφερνε το γκολ, για την ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Τόσο στο 13' όσο και στο 32', ο Γάλλος επιθετικός απέτυχε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Με το πρώτο ημίχρονο να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα, οι "ροσονέρι" ξεκίνησαν εξίσου καλά και στο δεύτερο με τους "νερατζούρι" αντίθετα, να παρουσιάζονται νωθροί.

Δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας ματς, μετά το κόρνερ του Μποναβεντούρα από αριστερά, η μπάλα πήρε ύψος, και ο Μεξές με σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της Ίντερ. Εκπληκτικό γκολ από το Γάλλο αμυντικό, το οποίο έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων του Μιλάνου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΙΛΑΝ (4-3-1-2): Ντιέγκο Λόπεθ (46' Αμπιάτι), Καλάμπρια (46' Αντονέλι), Αλέξ (46' Μεξές), Ροντρίγκο Έλι (46' Σαπάτα), Ντε Σίλιο (75' Παλέτα), Πόλι (46' Χοσέ Μάουρι), Ντε Γιονγκ (46' Μοντολίβο), Μπερτολάτσι (46' Νοτσερίνο), Χόντα (46' Μποναβεντούρα), Μάτρι (60' Λουίζ Αντρίανο), Νιάνγκ (60' Μπάκα)

ΙΝΤΕΡ (4-3-3): Καρίσο (75' Μπέρνι), Σαντόν (60' Ντ' Αμπρόζιο, 75' Ρανόκια), Αντρεόλι, Πόπα (75' Ζουάν Ζεζούς), Ναγκατόμο (75' Γκουαρίν), Ταϊντέρ (60' Μπρόζοβιτς), Νουκουρί (75' Κόβατσιτς), Ντιμάρκο (60' Κοντογκμπιά), Ντελγάδο (60' Ερνάνες), Λόγκο (75' Παλάσιο), Μπαλντίνι (60' Ικάρντι)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ