ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μια τρύπα στην καρδιά μας..."

"Μια τρύπα στην καρδιά μας..."

Οι οπαδοί της Ντινάμο Βουκουρεστίου ανέβασαν πανό για τον άδικο χαμό του του 26χρονου Καμερουνέζου, Πατρίκ Εκένγκ, ενώ οι φίλοι της ομάδας οργάνωσαν ολονυκτία στη μνήμη του. Πολλές ομάδες έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

Ο Πατρίκ Εκένγκ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 26 ετών, μια ώρα μετά τη διακομιδή του, σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας κι αφού η κατάρρευσή του στο γήπεδο, κατά την αναμέτρηση της Ντινάμο Βουκουρεστίου με την Βιτορούλ συγκλόνισε όλη την υφήλιο.

Ο 26χρονος Καμερουνέζος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 63ο λεπτό και 9 λεπτά αργότερα κατέρρευσε (υπέστη καρδιακή προσβολή), παγώνοντας συμπαίκτες, αντιπάλους και θεατές στο "Stadionul Dinamo" του Βουκουρεστίου.

Ο ρέφερι σταμάτησε το παιχνίδι, ποδοσφαιριστές έσπευσαν αμέσως κοντά του, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον συνεφέρουν. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, αφού στο νοσοκομείο στο οποίο διεκόμισθη, 10 γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, όμως δεν κατέστη εφικτό.

Οι οπαδοί της Ντιναμό Βουκουρεστίου θέλοντας να εκφράσουν την θλίψη τους, έφτιαξαν ένα πανό το οποίο αναρτήθηκε το πρωί του Σαββάτου (7/5) στην είσοδο του γηπέδου της ομάδας και το οποίο γράφει: "Μια τρύπα στην καρδιά μας".

"Μια τρύπα στην καρδιά μας..."

Εξάλλου, οπαδοί της Ντινάμο πραγματοποίησαν ολονυκτία, τιμώντας τη μνήμη του Εκένγκ, ενώ η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (10/5), με τον τελικό του Κυπέλλου Ρουμανίας ανάμεσα στην Ντινάμο και την Κλουζ την ίδια ημέρα αναβλήθηκε.

Related content

Τέλος, πολλές ομάδες, διεθνείς Λίγκες και αθλητές εξέφρασαν την θλίψη τους και είπαν τα δικά τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Εκένγκ σε τόσο νεαρή ηλικία, "σβήνοντας" μέσα στο γήπεδο. Ο θάνατός του προκάλεσε παγκόσμιο σοκ και μπήκε σε μια μακρά λίστα αθλητών που έχασαν τη δική τους στους αγωνιστικούς χώρους.





















TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ