ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια ιστορία μεγαλείου και ανθρωπιάς με φόντο το ποδόσφαιρο

Μια ιστορία μεγαλείου και ανθρωπιάς με φόντο το ποδόσφαιρο

Μια υπέροχη ανθρώπινη ιστορία με έναν φανατικό φίλο της Λίβερπουλ και έναν της Έβερτον. Όταν η οπαδική διαφοροποίηση δεν σηκώνει κανένα εμπόδιο μπροστά στο μεγαλείο της προσφοράς, της βοήθειας, του αλληλοσεβασμού. Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Ο Ντάρεν είναι οπαδός της Έβερτον. Η ζωή τα έφερε έτσι και έμεινε άστεγος, έχασε την κοπέλα του, έπεσε σε κατάθλιψη και όλος ο κόσμος του γκρεμίστηκε. Τότε, μπήκε στο ζωή ένας άνθρωπος που αγαπούσε την άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης, τη Λίβερπουλ. Έγιναν φίλοι, δέθηκαν και ο Ντάρεν είδε πως δεν χρειαζόταν να περνάει μόνος του τον "Γολγοθά" του. Βρήκε την δύναμη να ορθοποδήσει και να μπει και πάλι στον ίσιο δρόμο. Διαβάστε την ιστορία του και το μεγαλείο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης του φίλου του.

"Αυτή είναι μια φωτογραφία με μένα (αριστερά) και τον Ντάρεν (ένας άστεγος από το Λίβερπουλ). Κάθε μέρα στον δρόμο για την δουλειά, βλέπω τον Ντάρεν. Με χαιρετάει, μιλάμε και πηγαίνω να του πάρω έναν καφέ. Είναι φανατικός φίλαθλος της Έβερτον και εγώ της Λίβερπουλ, όμως έχουμε σωστή αντίληψη και νοοτροπία για το ποδόσφαιρο.

Ο Ντάρεν συνήθιζε να έχει δουλειά και κοπέλα, όμως τα έχασε όταν η κοπέλα του πέθανε και εκείνος έπαθε κατάθλιψη. Ζούσε στους δρόμους του Λίβερπουλ.

Οπότε, αποφάσισα αντί να ξοδεύω χρήματα σε ανόητα πράγματα τα Χριστούγεννα (όπως κάρτες και ακριβό φαγητό), θα χρησιμοποιούσα τα χρήματά μου για να πάει ο Ντάρεν σε ένα ματς της Έβερτον. Όταν του το είπα, ξέσπασε σε κλάματα και μου έδωσε την πιο ζεστή αγκαλιά. Περάσαμε υπέροχα στο ματς και ένιωσε ευγνώμον σε μένα (κέρασε και τον καφέ εκείνη την ημέρα).

Ο λόγος που το ποστάρω σήμερα είναι γιατί ο Ντάρεν δεν βρίσκεται πλέον στους δρόμους. Βρήκε κάπου να μείνει, δουλεύει part time και την προηγούμενη εβδομάδα με έβγαλε για φαγητό. Είμαι τόσο περήφανος γι' αυτόν.

Πόσταρα αυτή την ιστορία για σας δείξω ότι ένα μικρό δείγμα καλοσύνης μπορεί να βοηθήσει κάποιον στο να πει και πάλι στον ίσιο δρόμο. Συνήθιζα να πίνω καφέ με τον Ντάρεν στους δρόμους, μετά το έκανα στο Goodison Park και τώρα εκεί που μένει".

Give it a share brilliant story So this is a picture of me (on the left) and Darren (a homeless guy from Liverpool)....

Posted by Everton Blue Army on Wednesday, February 10, 2016
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ