ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέχρι τον Δεκέμβριο στην προεδρία της FIFA o Μπλάτερ

Μέχρι τον Δεκέμβριο στην προεδρία της FIFA o Μπλάτερ

Το κυβερνητικό σώμα της FIFA ενδέχεται να συνεδριάσει για να εκλέξει τον διάδοχο του Ζεπ Μπλάτερ στον προεδρικό θώκο πριν το τέλος του χρόνου, όπως αποκάλυψε το BBC.

Το ρίξιμο της αυλαίας όσον αφορά στην παραμονή του Ζεπ Μπλάτερ στην προεδρία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μπορεί να είναι τελικά η 16η Δεκεμβρίου του 2015. Αυτή την αποκάλυψη έκανε το αγγλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο "BBC", με δημοσίευμά του να αναφέρει πως τότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση στη Ζυρίχη από την πλευρά του κυβερνητικού σώματος της FIFA για να εκλέξει τον αντικαταστάτη του.

Μέχρι τον Δεκέμβριο στην προεδρία της FIFA o Μπλάτερ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 79χρονος Ελβετός έχει προαναγγείλει πως στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να παραδώσει τα σκήπτρα θα προσπαθήσει να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει προαναγγείλει στο εσωτερικό της ομοσπονδίας, παράλληλα όμως αντιμετωπίζει και τις έρευνες του FBI για πιθανή εμπλοκή του στο τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλόνισε συθέμελα την UEFA λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές της 29ης Μαΐου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ