ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφικό φινάλε στην Ισπανία

Brazil's Philippe Coutinho, center, runs with the ball as Ecuador's Juan Cazeres, left, looks on during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Philippe Coutinho, center, runs with the ball as Ecuador's Juan Cazeres, left, looks on during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Andre Penner) AP

Απόψε, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Ισπανία και αναμένεται θρίλερ για την Μπαρτσελόνα που θέλει τον Κοουτίνιο, αλλά ίσως στραφεί στον Μεσούτ Εζίλ

Στην Ισπανία έχουν κατά μία μέρα μεγαλύτερη μεταγραφική περίοδο, έτσι αυτή ολοκληρώνεται απόψε (1/9) τα μεσάνυχτα, άρα για ώρα Ελλάδος μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Αυτό που αναμένεται είναι θρίλερ με την Μπαρτσελόνα και το μεγάλο όνομα που θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε μεσοεπιθετικά. Όπως είναι γνωστό, ο Φιλίπε Κοουτίνιο είναι ο πρώτος στόχος ( σκόραρε τα ξημερώματα με τη Βραζιλία), αλλά στο... παιχνίδι έχει μπει και ο Μεσούτ Εζίλ.

Η Λίβερπουλ έχει ήδη απορρίψει τρεις προτάσεις για το Βραζιλιάνο και οι φήμες αναφέρουν πως οι "μπλαουγκράνα" θα κάνουν από μία ακόμη προσπάθεια, προσφέροντας 120.000.000 ευρώ και ακόμη 40.000.000 ευρώ ως bonus.

Οι "κόκκινοι" δεν πήραν τον Τομά Λεμάρ απ'την Μονακό, αυτόν δηλαδή που ήθελαν για αντικαταστάτη του Κοουτίνιο, πήραν όμως τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν και ίσως "λυγίσουν".

Αυτό φαντάζει δύσκολο, έτσι η "Μπάρτσα" εξετάζει και την περίπτωση του Μεσούτ Εζίλ της Άρσεναλ, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ετοιμάζει πρόταση 60.000.000 ευρώ (υπάρχει και η περίπτωση του Μαχρέζ της Λέστερ, αλλά και αυτή του Ντι Μαρία της Παρί).

Πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ισπανία ο Ντιέγκο Κόστα, καθώς στην Τσέλσι είναι εκτός πλάνων, αλλά η Ατλέτικο μπορεί να κάνει μεταγραφή από τον Ιανουάριο ξανά, έτσι ίσως παίξει μέχρι τότε στην Λας Πάλμας.

Η Βαλένθια προσπαθεί να πάρει δανεικό απ'την Παρί Σεν-Ζερμέν τον Γκονσάλο Γκέντες, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγει ο Άνχελ Ντι Μαρί από τους Γάλλους.

Όσον αφορά στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν αναμένεται να κάνει κάποια κίνηση, αλλά... ποτέ δεν ξέρεις!

AP Photo/Andre Penner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ