ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά την Αθήνα στο Ριο Ντε Ζανέιρο ο Καντονά

Μετά την Αθήνα στο Ριο Ντε Ζανέιρο ο Καντονά

"Looking for Rio" τιτλοφορείται το 7ο κατά σειρά ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά το οποίο είναι αφιερωμένο στα μεγάλα ντέρμπι της βραζιλιάνικης πόλης ανάμεσα σε Φλαμένγκο, Φλουμινένσε, Βάσκο ντα Γκάμα και Μποταφόγκο.

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ θα γίνει αύριο στο Canal + με τον Ερίκ Καντονά να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα του εγχειρήματος.

"Ήταν πολύ σημαντικό για μας να μείνουμε ουδέτεροι και να δώσουμε φωνή στους ανθρώπους που εκπροσωπούν τους συλλόγους του Ρίο Ντε Ζανέιρο.

Άλλωστε εκείνοι είναι που παίρνουν μέρος στο φιλμ. Είναι απαραίτητο να μην επηρεαζόμαστε", τόνισε ο "King Eric" παραλληλίζοντας στη συνέχεια το ποδόσφαιρο με την πολιτική.

"Το ποδόσφαιρο βρίσκεται στην καρδιά της πολιτικής κάθε μέρα, σε κάθε πόλη της χώρας. Αποτελεί επίσης την καρδιά των επιχειρήσεων.

Ποιος γνώριζε τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς πριν από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο; Ποιος θα ήξερε τον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρετ; Με αυτό τον τρόπο μπόρεσαν να κάνουν τις δουλειές τους", σχολίασε ο Καντονά κάνοντας επίσης αναφορά και στην ανάμειξη του Φράνκο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ